Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Falcao naznačil, že po sezóne odíde z Manchestru United

Hráči Manchester United Radamel Falcao (vľavo) a Wayne Rooney. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdeväťročný útočník prišiel na Old Trafford pred sezónou na hosťovanie z francúzskeho AS Monaco, no na "ostrovoch" sa mu vôbec nedarí.


Bogota 24. marca (TASR) - Kolumbijský futbalový kanonier Radamel Falcao v utorok naznačil, že po sezóne opustí rady Manchestru United. Túži totiž pravidelne hrávať, keďže po zranení sa v prvom mužstve "červených diablov" nedokázal naplno presadiť.

Dvadsaťdeväťročný útočník prišiel na Old Trafford pred sezónou na hosťovanie z francúzskeho AS Monaco, no na "ostrovoch" sa mu vôbec nedarí. V 20 zápasoch za United strelil iba štyri góly a nepotvrdil tak svoje schopnosti, ktoré ho preslávili z pôsobenia v Atleticu Madrid a FC Porto.

Dvojnásobný kandidát na ocenenie Zlatá lopta z prvého mužstva v klesol do rezervného tímu, oficiálne označovaného ako výber do 21 rokov. "Myslím, že každý futbalista potrebuje hrať pravidelne. Som síce úplne oddaný klubu, v lige ešte zostáva osem zápasov, ale stať sa môže hocičo. Po sezóne si určite sadnem a dobre si premyslím, čo bude pre mňa najlepšie," povedal Falcao pre kolumbijské Radio Caracol.