Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

Piate kolo Fortuna Ligy prinieslo len jednogólové rozdiely

Na snímke vľavo brankár Trenčína Adrián Chovan, druhý zľava Ákos Szarka (DAC) a tretí zľava Rafael Da Silva (Trenčín) v zápase 5. kola futbalovej Fortuna ligy medzi FK DAC 1904 Dunajská Streda - AS Trenčín 13. augusta 2016 v Senci. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Prečítajte si, ako prebiehali jednotlivé zápasy.

Bratislava 13. augusta (TASR) - Hráči sa ešte poriadne ani nezapotili a už v 22. sekunde padol prvý gól zápasu, po centri z ľavej strany otvoril skóre z prvej Lawrence - 0:1. Po rozohrávke chcela zaútočiť Dunajská Streda, ale Trenčania opäť udreli, v 4. minúte trafil do čierneho Janga - 0:2. Pre majstra to bol parádny začiatok. Nepriaznivý stav mohol znížiť Szarka, strelou z ľavej strany tesne minul Chovanovu bránu. V 20. minúte pohrozil ďalším pokusom domáci Šabala, ale brankár bol na mieste. Po úvodnom nápore sa hralo prevažne medzi dvomi šestnástkami. V 30. minúte predviedli domáci peknú akciu, na konci zamieril do brány Šabala, ale gól pre ofsajd neplatil. O dve minúty neskôr po rohovom kope sa lopta dostala k Pačindovi, ale jeho strela tesne minula bránu. V 35. minúte to vyskúšal strelou Kalu, ale Tofiloski bol na mieste. V 38. minúte mohla zasa znížiť Dunajská Streda, Polievka sa predral do šestnástky po pravej strane, no Szarka po jeho prihrávke prekopol bránu.



V druhom polčase to bol tvrdý boj na oboch stranách, viac aktívnejšia bola Dunajská Streda. Prvá vážnejšia šanca prišla v 67. minúte, Kalu strelou trafil žrď. V 69. minúte pridali Trenčania aj tretí gól, po prihrávke Kalua z pravej strany sa nepomýlil Bala - 0:3. Po treťom góle hra trochu upadla. Až v 81. minúte napokon znížila Dunajská Streda, Szarka sa snažil uniknúť medzi dvomi obrancami, obišiel aj brankára Chovana a loptu poslal do brány - 1:3. O dve minúty neskôr unikol pre zmenu Šabala, išiel sám na brankára, ale Chovan pri vybehnutí strelu kryl. Dorážajúceho Szarku obrancovia faulovali a nariadený pokutový kop domáci útočník premenil - 2:3. Následne mal vyrovnávajúci gól na hlave Kwin, po rohom kope však zamieril vedľa.

FC DAC 1904 Dunajská Streda - AS Trenčín 2:3 (0:2)

Góly: 81., 85. Szarka (druhý z 11 m) - 1. Lawrence, 4. Janga, 69. Bala. Rozhodoval: Vnuk, ŽK: Kwin, Šabala - Rafael, Baez, Kalu, Ket, 1612 divákov

Zostavy a striedania:

DAC:
Tofiloski - Brašeň (79. Simon Pambou), Michalík, Kwin, Németh Zs. (44. Szépe) - Polievka (57. Vida), Huk, P. Nagy, Pačinda - Szarka, Šabala

Trenčín: Chovan - Šulek, Ket, Rafael, Holúbek - Baez - Kalu (79. Mikeš), Jančo (85. Kleščík), Lawrence, Bala (71. Johnson) - Janga

Krisztián Németh, tréner Dunajskej Stredy:
"Mali sme katastrofálny vstup, už na začiatku zápasu sme prehrávali 0:2. Potom sa hral vyrovnaný futbal, mali sme aj viac striel. Chlapci ukázali, že sa nevzdávajú. Szarka dal dva góly, s poslednou desaťminútovkou som spokojný. U nás prebieha tvorba mužstva, spoznávam, ako sa vyrovnávjaú hráči s tlakom. Som rád, že mladí háči dostali šancu a proti majstrovi sa nezľakli. Ostáva nám už len tvrdá robota, musíme sa pripraviť na ďalší zápas."

Martin Ševela, tréner Trenčína: "Museli sme so zostavou improvizovať, lebo už dva dni pred zápasom mal náš kapitán Kleščík teplotu. Mali sme výborný vstup do zápasu, do tretej minúty sme viedli už 2:0. Nebol to okulahodiaci futbal. Do druhého polčasu sme chceli ísť s cieľom dať tretí gól, čo sa nám aj podarilo. Po 80. minúte sme zbytočne dali príležitosť súperovi. Domáci ukázali svoju kvalitu a znížili na jeden gól. Ani vedenie 3:0 nezaručí víťazstvo, pokým rozhodca nezapíska záver zápasu. Striedajúci hráči ešte musia tvrdo pracovať. S víťazstvom som spokojný, konečne po dlhej dobe vieme, ako chutí. Môžeme ľahšie rozmýšľať na zápas Európskej Ligy s Rapidom."


MFK Ružomberok – Slovan Bratislava 3:2 (2:0)



Najprv maximálna opatrnosť dominovala na oboch stranách, neskôr im chýbala odvážnejšia ofenzívna snaha. Po "rozbehovej" dvadsaťminútovke už zápas dostal šmrnc. V 21. min. na pravom kraji nabral rýchlosť Daniel, poslal center do "malého vápna", nabiehajúci Mareš už však nestihol usmerniť loptu do brány. Vzápätí na druhej strane Kubík dostal ideálny pas za domácu obranu, zvnútra šestnástky ľavačkou napálil a Macík vytiahol bravúrny zákrok. V 25. min. zase "belasých" podržal Mucha, keď z bezprostrednej blízkosti hlavou zakončil P. Maslo, ktorému po Saparovom centri loptu predĺžil bratranec J. Maslo. V 30. min. Holanďan Ligeon fauloval prenikajúceho Gala-Andrezlyho a J. Maslo z 26 m z priameho kopu prízemnou strelou prekonal Muchu. Liptáci potom zovreli dezorientovaných hostí a vyústením ich tlaku bol druhý úspechz kopačky Mareša.

Slovan sľubne vstúpil do druhého dejstva. Dve štipľavé rany Soumaha tesne minuli cieľ a jeho tretí pokus zase stroskotal na obetavom J. Maslovi. V 56. min. ale tretí raz udreli domáci a na konci rýchlej okuľahodiacej kontry boli Chrien a Mareš, pričom tretí menovaný zasunul loptu do pravého kúta bratislavskej svätyne. V 74. min. mal Mareš na dosah hetrik, perfektne si v bratislavskej šestnáste zasekol Laczkóa a Mucha len reflexívne pravou nohou zabránil štvrtej pohrome. V 82. min. Priskin zužitkoval center Sekuliča a zblízka hlavou upravil stav na 3:1. O štyri minúty nato si Ružomberčania vydýchli po hlavičke Oršulu, ktorá tesne minula priestor medzi žrďami. Slovan predsa ešte záver zdramatizoval, v 90. De Kamps ďalekonosnou ranou znížil na 2:3.

MFK Ružomberok – Slovan Bratislava 3:2 (2:0)

Góly:
30. J. Maslo, 42. Mareš, 56. Mareš – 82. Priškin, 90. De Kamps. Rozhodoval: Chmura, ŽK: Gal-Andrezly, Macík - Saláta, Ligeon, Barnet, 2869 divákov

Zostavy a striedania:

Ružomberok:
Macík – P. Maslo, J. Maslo, Kružliak, Kupec – Nagy – Daniel (88. Faško), Sapara (69. Ďubek), Chrien, Gal-Andrezly – Mareš (76. Lačný)

Slovan: Mucha – Ligeon (59. Kotula), Saláta, Sekulič, Barnet (67. Laczkó) – Savičevič, De Kamps – Scheet (59. Oršula), Soumah, Kubík – Priškin

Norbert Hrnčár, tréner Ružomberka: "Napriek tomu, že v závere sme inkasovali dva góly, predviedli sme jeden fantastický výkon. Pre víťazstvo každý jeden, čo bol na ihrisku, urobil maximum. Výsledok si musíme veľmi vážiť, Slovan je vždy pojem. Z víťazstva sa tešíme a s pokorou pracujeme ďalej. Vždy je však čo zlepšovať. Aj v tomto stretnutí sa nájdu veci, ktoré nechceme, aby sa opakovali. Mám pocit, že mužstvo si navzájom sadá a vytvára pozitívny tímový duch."

Vladimír Koník, tréner Slovana:
"Do Ružomberka sme išli s cieľom vyhrať. V úvode zápasu, v prvých dvadsiatich minútach, mužstvo plnilo to, čo sme chceli, čiže najmä nepustiť domácich do krídelných priestorov. Z hľadiska držania lopty sme v ofenzíve problém nemali, ten som videl skôr v zakončení. Po prvom góle sa domáci nadýchli a prvý polčas zvládli hlavne vďaka efektivite. V druhom polčase opäť začiatok v našej réžii, dve gólové šance Soumaha. Potom prišiel tretí gól a domáci už boli vo veľkom 'laufe'. Cením si na hráčoch, že ani za stavu 0:3 zápas nezabalili. Aj po prehratom zápase vidieť pozitívne zmeny na tomto mužstve. Jednoznačne môžem povedať, že domáci vyhrali zaslúžene."


MŠK Žilina – Spartak Myjava 1:0 (0:0)



Žilinčania sa v totožnej jedenástke ako v uplynulých dvoch ligových dueloch pustili do Myjavy od úvodu a túžili čo najskôr otvoriť skóre. Viaceré šance aj situácie po rohových kopoch domácich však ostali nevyužité a hra sa postupne vyrovnala. Na opačnej strane nedokázal v 13. min. zakončiť v dobrej šanci Sládek a v 17. min. zastavil gólovú hlavičku Hlohovského na čiare Pavlík. V 22. min. mal najväčšiu šancu Nigérijčan Otubanjo, ale center Škvarku z pravej strany nedokázal zblízka vďaka skvelej reakcii Hrušku dopraviť do siete. Myjavčania mali potom dobrý úsek hry, keď pohrozili z niekoľkých šancí a najmä Machovcov priamy kop z 22 metrov v 28. min. volal po góle, ale lopta letela iba tesne nad brvno. O minútu ešte Ostojič zblízka pätičkou tečoval v päťke Kukoľovu prihrávku a lopta iba tesne minula ľavú žrď Volešákovej brány. Diváci sa nenudili, hra sa odvíjala pred oboma bránami, ale gólu sa v prvej polovici zápasu nedočkali.

V úvode druhej časti sa domáci snažili prekonať myjavskú obranu a po deviatom rohu sa im to aj podarilo. Žilinčania zakombinovali v 16-tke, Škvarka z bránkovej čiary nahral pred bránu Vavrovi a ten rozvlnil sieť za Hruškom. Šošoni boli pri chuti a snažili sa navýšiť vedenie, ale v 62. min. pokus Hlohovského z priameho kopu Hruška chytil. Myjavu domáci nepúšťali príliš pred bránu a diktovali tempo hry. V 67. min. sa po peknej kombinácii nepresadil opäť Hlohovský a v 78. min. neprekvapil Volešáka z priameho kopu Machovec. Myjava sa v posledných minútach zápasu osmelila a snažila sa o vyrovnanie, ale Žilinčania si tesné víťazstvo postrážili a naďalej vedú ligovú tabuľku.


MŠK Žilina – Spartak Myjava 1:0 (0:0)

Gól:
53. Vavro. Rozhodoval: Glova, ŽK: Mazáň, Špalek – Duga, Marček, Sládek, 2665 divákov

Zostavy a striedania:

Žilina
: Volešák – Mabouka, Vavro, Králik, Mazáň – Diaz (80. Káčer), Pečovský, Škvarka – Špalek, Otubanjo (90. Mandiangu), Hlohovský (71. Ceesay)

Myjava:
Hruška – Beňo, Ostojič, Pavlík, Machovec – Duga, Marček – Brigant, Sládek (84. Holiš), Kukoľ (76. Copko) – Kolár (69. Sabler)

Adrián Guľa, tréner Žiliny: "Chlapci boli odmenení za ofenzivitu, za riziko, za to, že chceli hrať smerom dopredu, víťazstvom. Potešili fanúšikov, a to, že sme nedali viac gólov, bola len otázka produktivity. Vyhrať zápas 1:0 a nepustiť súpera, ktorý hral Európsku ligu, prakticky do ničoho, je radosť. Som rád, že chlapci dominovali a neustále sa tlačili do vyššieho víťazstva, škoda, že niekedy chýbal polkrok ku gólu."

Mikuláš Radványi, tréner Myjavy: "Vedeli sme, že domáci dobre kombinujú, sú silní na lopte. Prvých 25 minút sme ustáli, potom sme si vytvorili šance. Škoda, že sme z nich nič nevyťažili. V polčase som nabádal hráčov, že nesmú iba čakať vzadu a odkopávať loptu, ale musia byť odvážni smerom dopredu. Hneď v úvode druhého polčasu sme inkasovali po sérii chýb a slabom dôraze. Snažili sme sa vyrovnať, šli sme do rizika, dali sme postupne do hry dvoch útočníkov, ale do poriadneho tlaku sme sa nedostali a domáci vyhrali, k čomu im gratulujem."


ViOn Zlaté Moravce - FK Senica 0:1 (0:0)


Stretnutiu predchádzala milá udalosť, keď páni Ondrej a Škula zablahoželali domácemu matadorovi medzi tromi žrďami Pavlovi Kováčovi k jeho 42. narodeninám. Od úvodnej minúty to boli domáci, ktorí sa tlačili do ofenzívy. V 7. minúte Orávikov center na zadnú žrď našiel Válovčana, ktorého hlavička skončila na pravej žrdi Šullovej brány. "Záhoráci" pohrozili v 17. minúte, keď striedajúci Turina sa rútil sám na Kováča, ale ten v páde nohami loptu vytlačil na roh. Po polhodine hry sa Válovčan šikovne uvoľnil na hranici šestnástky a jeho strela len tesne minula pravú žrď. V 41. minúte si narazil Boszorád s Orávikom, ale pozorný Šulla hosťujúceho hráča k strele nepustil.

Po zmene strán diváci veľa futbalovej krásy nevideli. Hralo sa prevažne medzi šestnástkami s množstvom nepresností a nedovolených zákrokov na oboch stranách. Po hodine hry sa domáci vehementne dožadovali pokutového kopu po zákroku na Válovčana, do vedenia však išli hostia v 71. minúte. Pintér úplne nezmyselne poslal loptu do vlastného pokutového územia, kde bol iba zabudnutý Turyna a ten ju bez problémov "upratal" do prázdnej brány. Skóre sa mohlo zmeniť v 83. minúte, keď Březinova strela z priameho voľného kopu z 30 m skončila na pravej žrdi. V nadstavenom čase sa už domáci radovali z vyrovnávajúceho gólu, ten však pre ofsajd neplatil.

ViOn Zlaté Moravce - FK Senica 0:1 (0:0)

Gól:
71. Turyna. Rozhodoval: Horváth, ŽK: Obročník, Ranko - Mráz, Kratochvíl, Turyna, 1468 divákov.

Zostavy a striedania:

ViOn Zlaté Moravce:
Kováč - Boszorád (76. Rejdovian), Ranko, Kapor, Pintér - Obročník (80. Kastelovič) - Orávik, Bariš, Kostadinov, Válovčan (76. Gešnábel) - Pepe

FK Senica: Šulla – Gonchar, Březina, Antonio Ruiz Pirulo (89. Quaye) - Delgado Blažek - Mráz, Antonio Ruiz, Borja Docal (59. Ebwelle), Kratochvíl - Guillermo (6. Turyna)

Peter Gergely, tréner Zlatých Moraviec: "Som sklamaný z výsledku. Dnes sme si určite nezaslúžili prehrať. Škoda, že sa nám nepodarilo dať gól do polčasu. Po zmene strán sme dostali gól po našej chybe. Neviem, čo asistent rozhodcu videl v poslednej minúte, podľa môjho názoru sme dali regulárny gól. Malo sa to skončiť 1:1 a všetci by boli spokojní."

Miroslav Mentel, tréner FK Senica:
"Bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov. My sme mali zlý vstup do stretnutia a boli sme radi, že sme polčas prežili. Po zmene strán to bolo z našej strany už lepšie, dali sme gól. Som rád, že striedajúci hráči dobre zapadli do stretnutia."


Spartak Trnava - 1. FC Tatran Prešov 2:0 (1:0)


Trnavčania mali prvú šancu už v 2. minúte, keď sa po chybe Barteka dostal do 16-ky També, no jeho prihrávka na Schranza neprešla, pretože Luberda stačil loptu odkopnúť na roh. Po jeho zahraní zakončoval També strelou nad bránu. V 10. minúte po úniku a prihrávke Greššáka sa lopta zakončujúceho Schranza odrazila od pravej žrde. Vzápätí strelu Halihoviča zrazil na roh Talian a po ňom També mieril vedľa. Diváci sa dočkali gólu v 26. minúte, keď po ľavej strane unikol Schranz a z jeho nezištnej prihrávky usmernil loptu do siete Halihovič. Pozornosť prešovského brankára vyskúšal v 34. minúte També po akcii Mikoviča, no jeho lopta išla priamo do rúk Taliana. V poslednej minúte prvého polčasu zakončoval ešte També, no pozorný prešovský brankár loptu vyrazil na roh.

V druhom polčase gól Tambého v 52. minúte pre ofsajd neplatil a do 62. minúty videli trnavskí diváci festival zahodených šancí Spataka, keď najskôr Schranz sám pred prešovským brankárom vystreli vedľa, o minútu Mikovič zoči-voči neprekonal Taliana a rovnako tak sám pred brankárom nepochodil Halihovič. Prešovčania sa po týchto zahodených šanciach osmelili a najskôr v 65. minúte striedajúci Olansunjanmi prízemnou strelou natiahol Jakubecha a o šesť minút neskôr trnavský brankár kryl aj nebezpečnú strelu Kubusa. V 84. minúte na dvakrát nedal També, a keď sa už zdalo, že na tesnom výsledku sa nič nezmení, v druhej nastavenej minúte po prihrávke Mikoviča També uzavrel stav na konečných 2:0.

Spartak Trnava - 1. FC Tatran Prešov 2:0 (1:0)

Góly:
26. Halihovič, 90.+ També. Rozhodoval: Michlian, ŽK: Streňo (Prešov), 4010 divákov

Zostavy a striedania:

Spartak:
Jakubech – Kadlec, Greššák, Godál, Horník - Bello (72. Eder), Sloboda - Schranz (73. Jirka), Halilovič (87. Košťál), Mikovič – També

Prešov: Talian – Dzurík, Bartek, Luberda, Streňo – Jacko (79. Rolinc), Keresteš – Kačala (53. Olansunjanmi), Leško (63. Katona), Kubus – Tubonemi

Miroslav Karhan, tréner Trnavy: "S výsledkom sme spokojní, no mrzí ma veľa nevyužitých šancí. Až do konca sme tŕpli, či Prešov nevyrovná. Chýbal nám skorší druhý gól, ktorý padol až v nadstavenom čase."

Stanislav Varga:
"Gratulujem Trnave k víťazstvu, dnes bola lepším mužstvom. Škoda druhého gólu v poslednej minúte, najmä z pohľadu psychiky môjho mužstva."


ŽP Šport Podbrezová – MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)


Oba tímy začali ofenzívne. Hostia boli častejšie na lopte a dostali sa aj do prvej šance. V 11. minúte po dlhom centri hlavičkoval v päťke Škutka a opečiatkoval brvno. Domáci hrozili hlavne zo štandardiek, po jednej sa dostal k zakončeniu Kostelný, ale hlavičkoval slabšie, s loptou gólman Macej problémy nemal. Postupne tempo hry upadalo do priemeru, až v závere polčasu nastal vzruch pred bránkami. Žofčák spoza šestnástky preveril strelou po zemi Kuciaka. Ten potom ešte zasahoval po hlavičke Morlacchiho. Na opačnej strane sa dostával do šance Bernadina, ale zadáci Michaloviec ho v rozhodujúcej chvíli odzbrojili.

Do druhého dejstva prišli až traja noví futbalisti s cieľom viac oživiť hru, dvaja na domácej strane, ale diváci naďalej sledovali nevýrazný futbal s množstvom nepresností. Miernu prevahu mala Podbrezová. Pohrozila však až zo štandardky, po ktorej v skrumáži trafil šikovne loptu Vajda, no Macej vytiahol pohotový zákrok. Na ihrisko následne prišiel domáci Breznaník a hneď sa predviedol peknou strelou z vyše dvadsiatich metrov, mieril tesne vedľa žrde. Tlak "železiarov" narastal a napokon priniesol úspech v podobe gólu. V 77. minúte po centri Breznaníka hlavičkoval v pokutovom území Krivák, ktorý zariadil stav 1:0. Ten mohli ešte navýšiť Turňa a Kochan, no výbornému Macejovi dokázali pomôcť spoluhráči.

ŽP Šport Podbrezová – MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

Gól:
77. Krivák. Rozhodoval: Kráľovič. ŽK: Breznaník, Kochan - Škutka, M. Peréz, Morlacchi, Šimčák, 1575 divákov

Zostavy a striedania:

ŽP Šport:
Kuciak – Turňa, Krivák, Kostelný, Djordjevič – Vajda, Podio – Viazanko, K. Kuzma (46. Kochan), Peševski (46. Šafranko) – Bernadina (64. Breznaník)

MFK Zemplín:
Macej – M. Peréz, Morlacchi, Sipľak, Šimčák – T. Sedlák (80. Kushta) – Kunca (46. Koscelník), Žofčák, Danko, E. Mensah (63. Kristo Qose)- Škutka

Anton Šoltis, tréner Michaloviec: "Mohli sme sa presvedčiť, že prvý polčas na dobrý výsledok nestačí. V ňom sme mali dve–tri šance a mohli sme ísť do vedenia. V druhom polčase nás súper zatlačil a my sme sa nevedeli spod jeho tlaku vymaniť. Po prestávke sme odišli z ihriska, čo by sa stávať nemalo. Robili sme chyby, štandardkami sa domáci dostali na koňa a napokon nám dali aj gól."

Marek Fabuľa, tréner Podbrezovej: "Nebol to jednoduchý zápas. Prvý polčas sme nehrali dobre, možno si niektorí hráči mysleli, že to bude ľahké. Súper má však kvalitu, dobrých futbalistov, čo sa ukázalo v prvom dejstve. Dostali sme dobré zaucho. Až druhý polčas bol podľa našich predstáv, chlapci ukázali charakter. Striedajúci hráči odviedli to, čo mali, takže sme sa napokon mohli tešiť z víťazstva. Som rád, že sme tento zápas zvládli a dúfam, že nám to pomôže do ďalších bojov."

Ján Krivák, autor rozhodujúceho gólu Podbrezovej: "Počkal som si na zadnej žŕdke, kam putoval dobrý center od Breznaníka. Dokázal som loptu trafiť v skrumáži a chvalabohu, že to brankár nechytil. Je to môj premiérový gól za Podbrezovú v najvyššej súťaži, takže sa veľmi teším. Prvý polčas sme však nehrali to, čo sme chceli, až v druhom to bolo lepšie. Bol to ťažký zápas, ale zvládli sme ho a ideme ďalej."


tabuľka:
1. MŠK Žilina 5 4 1 0 12:5 13
2. ŽP Podbrezová 5 3 2 0 5:1 11
3. MFK Ružomberok 5 3 1 1 10:7 10
4. FK Senica 5 3 0 2 7:4 9
5. Slovan Bratislava 5 3 0 2 9:9 9
6. Spartak Trnava 5 2 2 1 7:5 8
7. Spartak Myjava 5 2 1 2 4:5 7
8. AS Trenčín 5 2 0 3 7:8 6
9. MFK Michalovce 5 1 2 2 2:4 5
10. ViOn Z. Moravce 5 1 1 3 6:6 4
11. DAC D. Streda 5 0 1 4 7:11 1
12. Tatran Prešov 5 0 1 4 0:11 1

Poradie strelcov po stretnutiach 5. kola futbalovej Fortuna ligy 2016/2017:
4 góly:
Yusuf Olaitan Otubanjo (Žilina)

3 góly: Martin Chrien, Jakub Mareš (obaja Ružomberok), Mitchel Stuart Schet (Slovan Bratislava), Filip Hlohovský (Žilina)

2 góly:
Ľuboš Kolár (Myjava), Nikolas Špalek (Žilina), Guillermo Andres López (Senica), Miroslav Viazanko (Podbrezová), Seydouba Soumah, Tamás Priskin (obaja Slovan Bratislava), Ján Maslo (Ružomberok), Aliko Mohammad Bala (Trenčín), Robert Ndip Tambe (Trnava), Ákos Szarka (Dunajská Streda)

1 gól: Igor Žofčák, Dávid Škutka (obaja Michalovce), Ibrahim Rabiu, Jakub Holúbek, Samuel Kalu Ojim, James Alexander Lawrence, Rangelo Maria Janga (všetci Trenčín), Marek Kuzma, Pepe Guilavogui, Damián Bariš, Michal Ranko, Martin Válovčan, Jozef Rejdovian (všetci Zlaté Moravce-Vráble), Pavol Šafranko, Michal Breznaník, Ján Krivák (všetci Podbrezová), Edson Correia de Araujo Éder, Matúš Paukner, Erik Jirka, Anton Sloboda, Emir Halilovič (všetci Trnava), Richard Lásik, Jordi de Kamps (obaja Slovan Bratislava), Iván Santiago Díaz, Michal Škvarka, Denis Vavro (všetci Žilina), Ľubomír Michalík, Kristopher András Vida, Erik Pačinda, Peter Štepanovský, Valerijs Šabala (všetci Dunajská Streda), Peter Maslo, Tomáš Ďubek (obaja Ružomberok), Samuel Mráz, Róbert Pillár, Miloš Kratochvíl, Jose Antonio Ruiz Lopez, Daniel Turyna (všetci Senica), Denis Duga, Tomáš Kóňa (obaja Myjava)