Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Futbal

FA potrestala Lanziniho z West Hamu a Deeneyho z Watfordu

Troy Deeney. Foto: TASR/AP

Trestu sa nevyhol ani Troy Deeney, ktorý pred FA neuspel s odvolaním proti štvorzápasovému dištancu za červenú kartu vo víkendovom súboji s Huddersfieldom.

Londýn 19. decembra (TASR) - Útočník West Hamu United Manuel Lanzini si odkrúti dvojzápasový dištanc za simulovanie po tom, čo anglická Futbalová asociácia (FA) zamietla jeho odvolanie.

Argentínčan bol obvinený z toho, že úspešným oklamaním rozhodcu získal pre svoj tím výhodu. Lanzini nafilmoval pád v šestnástke v zápase so Stoke City 16. decembra a rozhodca nariadil penaltu.

Vynechá tak utorňajší duel štvrťfinále Ligového pohára proti Arsenalu Londýn a sobotňajšie stretnutie Premier League s Newcastle United.

Trestu sa nevyhol ani Troy Deeney, ktorý pred FA neuspel s odvolaním proti štvorzápasovému dištancu za červenú kartu vo víkendovom súboji s Huddersfieldom. Kapitána Watfordu vylúčili za faul na Collina Quanera. Dvadsaťdeväťročný útočník vynechá zápasy Premier League proti Brightonu, Leicestru City, Swansea a Manchestru City. Informovala agentúra dpa.