Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Futbal

Guardiola verí, že Sane podpíše so Citizens dlhodobý kontrakt

Na archívnej snímke Leroy Sane. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdvaročný nemecký reprezentant mal náročné leto, keď ho tréner národného mužstva Joachim Löw nepovolal na MS v Rusku a stratil aj miesto v základnej zostave v City.

Manchester 4. decembra (TASR) - Španielsky futbalový tréner Pep Guardiola je presvedčený, že krídelník Leroy Sane nakoniec podpíše dlhodobý kontrakt s Manchestrom City. Rokovania medzi oboma stranami prebiehajú už dlhšiu dobu, no stále nenašli zhodu.

Dvadsaťdvaročný nemecký reprezentant mal náročné leto, keď ho tréner národného mužstva Joachim Löw nepovolal na MS v Rusku a stratil aj miesto v základnej zostave v City. Štartoval len v siedmich zo 14 duelov v Premier League, no v posledných piatich z nich strelil štyri góly a vypýtali si miesto v základe. Celkovo nastúpil v prebiehajúcej sezóne vo všetkých súťažiach na 17 stretnutí, v ktorých strelil päť gólov a pridal sedem asistencií.

"Nemám žiadne informácie, že by mal mať klub s Leroyom problémy. Pokiaľ viem, rokovania napredujú výborne, no nie je to jednodňový proces. Ani u Raheema Sterlinga to netrvalo len deň. Niektorým to proste trvá dlhšie, no verím, že Leroy tu zostane ešte dlhé roky,"
povedal Guardiola podľa AFP.