Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Hosťovanie Ibrahimoviča v AC Miláno padlo, potvrdil Leonardo

Zlatan Ibrahimovič, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Sedemnásobný európsky šampión chcel angažovať 37-ročného Ibrahimoviča z LA na niekoľkomesačné hosťovanie na San Siro.

Miláno 10. decembra (TASR) - Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič zostane v klube zámorskej MLS Los Angeles Galaxy. Podľa slov športového riaditeľa Leonarda z AC Miláno, ktoré túžilo získať hviezdneho hráča aspoň na krátke hosťovanie, totiž Američania dokázali naplniť všetky požiadavky bývalého reprezentanta Tre kronor.

Sedemnásobný európsky šampión chcel angažovať 37-ročného Ibrahimoviča z LA na niekoľkomesačné hosťovanie na San Siro. Tam už Švéd úspešne pôsobil dve sezóny, počas ktorých za "Rossoneri" nastrieľal viac ako 50 gólov a pomohol k zisku majstrovského titulu v roku 2011. MLS sa pre Galaxy skončila už v októbri a nový ročník sa začne až v marci budúceho roka. V Miláne tak dúfali, že sa s "Ibrom" a Galaxy dohodnú.

"Dal však svoje slovo Galaxy, že ak mu splnia všetky jeho podmienky, zostane. A to aj urobili. Bol by to krásny príbeh, pretože by mal určite na naše mužstvo veľký vplyv. Obe strany o tom premýšľali, žiaľ, nebude to možné," citovala Leonarda agentúra AP. Ibrahimovič strelil za Galaxy od marca, keď prišiel do USA z Manchestru United, v 27 zápasoch 22 gólov.