Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

Lennon má psychické problémy, zadržala ho polícia

Aaron Lennon. Foto: TASR/AP

Krídelníka liverpoolskeho Evertonu zadržala v nedeľu polícia na predmestí Manchestru v Salforde pre "podozrivé správanie" a previezla ho na vyšetrenia do nemocnice.

Manchester 3. mája (TASR) - Bývalý anglický futbalový reprezentant Aaron Lennon má psychické problémy a čaká ho liečba. Krídelníka liverpoolskeho Evertonu zadržala v nedeľu polícia na predmestí Manchestru v Salforde pre "podozrivé správanie" a previezla ho na vyšetrenia do nemocnice.

Everton potvrdil, že u Lennona sa objavili príznaky bližšie nešpecifikovanej stresovej poruchy. Klub mu vyjadril podporu a pomoc pri liečbe. Tridsaťročný krídelník v aktuálnej sezóne hrával len sporadicky, v základnej zostave liverpoolskeho klubu sa objavil šesťkrát. Za reprezentáciu Anglicka odohral v období rokov 2006-2013 spolu 21 zápasov.

Slová podpory mu adresoval aj bývalý útočník Liverpoolu a Aston Villy Stan Collymore, ktorý v minulosti trpel depresiami. "Viem si predstaviť, ako na tom Aaron je. Bol som na tom podobne. Potrebuje podporu rodiny, priateľov, spoluhráčov a potom to zvládne," citoval web BBC Collymora.