Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

LIGA MAJSTROV: Albert II. verí v semifinále svojim kniežatám

Monacký princ Albert II., archívna snímka. Foto: TASR/AP

Po utorkovom stretnutí s prezidentom SR Andrejom Kiskom obaja priznali, že témou bol i futbal a stredajší zápas Champions League.

Bratislava 2. mája (TASR) – Víťazstvo, hoci aj o gól. To si želá a v to verí monacký panovník Albert II., v prípade stredajšieho (3.5.) semifinále futbalovej Ligy majstrov, v ktorom monacké kniežatá privítajú turínsku „Starú dámu“.

Po utorkovom stretnutí s prezidentom SR Andrejom Kiskom obaja priznali, že témou bol i futbal a stredajší zápas Champions League. Monacké knieža vyslovilo nádej, že duel bude pre červeno-bielych víťazný. Zároveň však poopravil Kiskove slová, ktorý novinárom prezradil, že Albert je presvedčený o víťazstve rozdielom triedy. "Nemusí to byť 3:0, ale verím, že vyhráme," priznal monacký panovník.

Zároveň sa poďakoval Kiskovi, že sa podarilo upraviť program oficiálnej návštevy tak, aby Albert II. bol v stredu večer na domácom štadióne Stade Louis II. "Bude tam celkom určite perfektná atmosféra a ja verím, že aj s vašou podporou na diaľku pán prezident, sa nám podarí zvíťaziť," uviedol Albert II., ktorý je veľkým fanúšikom športu i bývalým aktívnym športovcom. V pretekoch bobov sa päťkrát zúčastnil na zimných olympijských hrách, dvakrát absolovoval i Rallye Paríž-Dakar.