Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Futbal

LIGA MAJSTROV: Bayern Mníchov nastúpi proti Realu v bráne s Neuerom

Nemecký gólman Manuel Neuer. Foto: TASR/AP

Neuer, ktorý vynechal uplynulé zápasy národného tímu s Anglickom a Azerbajdžanom pre problémy s lýtkom, nestihne duely Bayernu v sobotu s Augsburgom a v utorok s Hoffenheimom.

Mníchov 31. marca (TASR) - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov sa musí dva zápasy zaobísť bez brankára Manuela Neuera, ktorý si poranil ľavú nohu. Trénerovi Carlovi Ancelottimu však už bude k dispozícii v dôležitých dueloch proti Borussi Dortmund a Realu Madrid.

Tridsaťjedenročný nemecký reprezentant si privodil zdravotné ťažkosti počas stredajšieho tréningu. Klubový lekár Markus Walther musel vykonať menšiu operáciu ľavého palca na nohe a klub vo štvrtok oznámil, že "vyšla optimálne".

Neuer, ktorý vynechal uplynulé zápasy národného tímu s Anglickom a Azerbajdžanom pre problémy s lýtkom, nestihne duely Bayernu v sobotu s Augsburgom a v utorok s Hoffenheimom. Bavorov potom čaká bundesligový šláger proti Borussii, v ktorom by už elitný brankár mal nastúpiť. Na štvrťfinále Ligy majstrov proti Realu Madrid (12. a 18. apríla) už bude naplno k dispozícii.

"Neuer bude pripravený. Možno už na Borussiu, ale určite na Real Madrid," citovala agentúra dpa Ancelottiho. Post brankárskej jednotky dočasne zaujme Sven Ulreich.