Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

O Jarolíma sa zaujíma Slovan, šéf klubu: Je to nezmysel

Tréner ŠK Slovan Karel Jarolím počas tlačovej konferencie pred odvetou 3. predkola Ligy majstrov medzi Slovanom Bratislava - APOEL Nikózia v Bratislave 2. augusta 2011. Foto: TASR/Michal Svítok

Slovan je po 30 kolách Fortuna ligy štvrtý, v stredu sa predstaví na ihrisku MŠK Žilina.

Praha 19. mája (TASR) - Ešte stále úradujúci slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava má údajne záujem o služby českého kouča Karla Jarolíma. Ten už "belasých" viedol v minulosti, v sezóne 2010/11 pod jeho vedením Slovan získal 'double', keď vyhral ligu i pohár.

Informáciu priniesol portál idnes.cz, ktorý sa odvolal na tri na sebe nezávislé zdroje. Päťdesiatosemročný kouč aktuálne pôsobí na lavičke FK Mladá Boleslav. Tímu patrí dve kolá pred koncom súťaže v tabuľke Synot ligy štvrté miesto a je tak na najlepšej ceste obsadiť priečku zaručujúcu účasť v predkole o Európsku ligu.

Ak Jarolím bude súhlasiť s ponukou Slovana, v Mladej Boleslavi by ho mal nahradiť Dušan Uhrin mladší. Ten pred časom skončil v bieloruskom Diname Minsk. S odchodom skúseného kouča na Slovensko však nesúhlasí šéf mladoboleslavského klubu Josef Dufek. "Karel Jarolím má platnú zmluvu do leta 2016. Ak by bola ukončená, tak iba so súhlasom oboch strán. Po dnešnom tréningu som s ním hovoril. Že by mal ísť do Slovana je totálny nezmysel, nehorázna blbosť. Vo futbale sa síce môže stať čokoľvek, ale k dnešnému dňu platí to, čo vám hovorím," uviedol pre idnes.cz Dufek.