Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Kuciak v najlepšej jedenástke poľskej ligy za rok 2013

Zo zrazu slovenskej futbalovej reprezentácie pred blížiacim sa kvalifikačným dvojzápasom G-skupiny MS s Lotyšskom a Gréckom 8. októbra 2012 v Senci. Na snímke brankár Dušan Kuciak. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Kuciak chytá v Legii od sezóny 2011/2012.

Varšava 9. februára (TASR) - Brankára slovenskej futbalovej reprezentácie Dušana Kuciaka z Legie Varšava v ankete "T-Mobile Ekstraklasa in 2013" zvolili do najlepšej jedenástky hráčov.

Slovák sa v najlepšej jedenástke, ktorú vyberajú sami hráči troch nejvyšších poľských súťaží, ocitol druhý raz, informovalo oficiálne facebookove konto Slovenského futbaloveho zväzu (SFZ). Kuciak chytá v Legii od sezóny 2011/2012. V roku 2012 získal trofej v národnom pohári a o rok neskôr ligový titul. V aktuálnom ročníku vedie varšavský klub tabuľku s päťbodovým náskokom na Gornik Zabrze.

najlepšia Jedenástka T-Mobile Ekstraklasy za rok 2013:
Dušan Kuciak (Legia Varšava) - Arkadiusz Glowacki (Wisla Krakov), Jakub Rzezniczak (Legia Varšava), Tomasz Brzyski (Legia Varšava), Pawel Olkowski (Gornik Zabrze) - Sebastian Mila (Slask Vroclav), Miroslav Radovič (Legia Varšava), Dani Quintana (Jagiellonia Bialystok) - Marco Paixao (Slask Vroclav), Pawel Brožek (Wisla Krakow), Prejuce Nakoulma (Gornik Zabrze)