Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Futbal

Slovenskí futbalisti do 16 rokov remizovali so Severnými Írmi 1:1

Na snímke tréner SR 16 Ladislav Hudec. Foto: FOTO TASR/Lukáš Grinaj

Zverenci trénera Ladislava Hudeca sa s rovnakým súperom stretnú opäť vo Veľkom Bieli vo štvrtok 8. septembra (11.00 hod.).

Veľký Biel 7. septembra (TASR) - Slovenská futbalová reprezentácia do 16 rokov v utorok remizovala v prvom z dvojice prípravných zápasov s rovesníkmi zo Severného Írska 1:1.

Zverenci trénera Ladislava Hudeca sa s rovnakým súperom stretnú opäť vo Veľkom Bieli vo štvrtok 8. septembra (11.00 hod.).

Slovensko "16" - Severné Írsko "16" 1:1 (1:0)
Góly: 2. Barbora – 70. Ferris
zostava SR 16: Búš (62. Miček) - Tandara (76. Svorada), Pokorný, Kozák, Luščík – Lichý, Bašista (58. Topoľský) – Mesík (58. Bindics), Myslovič (69. Dopater), Letenay (51. Csanó) - Barbora


Ladislav Hudec, tréner SR 16: "Odohrali sme zápas proti kvalitnému súperovi. Mrzí nás, že sa nám nepodarilo vyhrať. Pre britské mužstvá je typické, že hrajú až do konca a to je niečo, na čo sme chlapcov pred zápasom upozorňovali. Dúfam, že druhé stretnutie bude mať podobný priebeh, samozrejme, veríme vo víťazstvo. Hlavným motívom je vyskúšať všetkých hráčov. Tieto zápasy sa nehrajú na výsledok, dôležité je, aby dostal každý hráč šancu."