Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

Derby Slovan - Trnava bude sledovať zvýšený počet policajtov

Na snímke vľavo Tamás Priskin (Slovan) a vpravo Matúš Čonka (Trnava) počas zápasu 6. kola futbalovej Fortuna ligy medzi ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava 25. augusta 2015 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Polícia upozorňuje aj na možné dopravné obmedzenia v súvislosti s presunom fanúšikov na trase medzi železničnou stanicou a Pasienkami.

Bratislava 20. apríla (TASR) – Aj polícia sa pripravuje na najväčšie slovenské futbalové derby. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková uistila, že na bezpečnosť a poriadok pred, počas i po futbalovom zápase Slovan -Trnava dohliadne potrebný počet policajtov poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície.

Zápas sa na bratislavských Pasienkoch začína dnes o 17.55 h. Príslušníci bezpečnostného zboru budú monitorovať situáciu v bezprostrednej blízkosti štadióna, ale aj v jeho širšom okolí. "Počas futbalového zápasu sme pripravení poskytnúť súčinnosť usporiadateľskej službe v prípade, ak by na štadióne došlo k hrubému narušeniu verejného poriadku," vyhlásila policajná hovorkyňa.

Mihalíková upozornila aj na možné dopravné obmedzenia v súvislosti s presunom fanúšikov na trase medzi železničnou stanicou a Pasienkami.