Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Futbal

Futbalisti SR do 18 rokov zvíťazili v príprave v Arménsku

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 18 rokov Milan Malatinský. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Druhý prípravný duel je na programe vo štvrtok o 16.00 h.

Jerevan 4. apríla (TASR) - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 18 rokov zvíťazili v úvodnom z dvoch prípravných zápasov v Jerevane nad domácim Arménskom 2:0 gólmi striedajúcich hráčov Mariána Chobota a Rolanda Gerebenitsa.

Pre zverencov trénera Milana Malatinského je to súčasť prípravy na Slovakia Cup (24. – 28. apríl). Druhý prípravný duel je na programe vo štvrtok o 16.00.

Arménsko 18 – Slovensko 18 0:2 (0:0)
Góly: 59. Chobot, 85. Gerebenits. ŽK: Ducár

zostava SR 18: Takáč – Madleňák, Vaško, Moško, Ducár – Kudlička, Filinský – Sluka (46. Chobot), Vician (67. Špyrka), Kraľovič (67. Rymarenko) – Boženík (67. Gerebenits).


Milan Malatinský, tréner Slovenska 18: "Do 20. minúty bolo v našej hre veľa nepresných prihrávok, preto nám viazla kombinácia. V I. polčase si obe mužstvá vypracovali šance na gól, ale zostali nevyužité. Po prestávke sa obraz hry zmenil v náš prospech, určovali sme dianie na ihrisku, vytvárali si príležitosti a dve z nich po pekných akciách sme zúročili na góly. Tešíme sa zo zaslúženého víťazstva. Pripravíme sa na odvetu, ktorá bude určite veľmi náročná."