Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

Halenár a Žofčák podpísali s Nyíregyházou zmluvy do leta 2016

Hráči Slovana Bratislava zľava Marko Milinkovič, Juraj Halenár, Igor Žofčák a Seydouba Soumah oslavujú s trofejou víťazstvo v zápase o futbalový Superpohár 2014 medzi ŠK Slovan Bratislava - MFK Košice 5. júla 2014 v Bratislave. Foto: TASR/Michal Svítok

Informoval o tom účastník tamojšej NB1 na oficiálnom webe. Obaja bývalí hráči slovenského majstra Slovana Bratislava sa dohodli na pôsobení do konca júna 2016.

Bratislava 21. januára (TASR) - Slovenskí futbalisti Igor Žofčák a Juraj Halenár sa dohodli na zmluvách v klube maďarského prvoligistu Nyíregyháza Spartacus. Informoval o tom účastník tamojšej NB1 na oficiálnom webe.

Obaja bývalí hráči slovenského majstra Slovana Bratislava sa dohodli na pôsobení v 11. mužstve tabuľky maďarskej najvyššej súťaži do konca júna 2016. Žofčák má na konte 14 štartov v drese slovenskej reprezentácie, počas kariéry hrával v Ružomberku, Sparte Praha i Jablonci a získal double s Ružomberkom i Slovanom.

Halenár je najlepším strelcom slovenskej najvyššej súťaže a na konte má 5 majstrovských titulov s Artmediou Petržalka (1x), s ktorou si zahral skupinovú fázu Ligy majstrov 2005/2006, resp. Slovanom (4x). V slovenskej reprezentácii odohral tri zápasy.