Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

Ibrahimovičov agent potvrdil, že Zlatanova kariéra nie je ohrozená

Futbalista Manchesteru United Zlatan Ibrahimovič (v popredí) a hráč AFC Bournemouth Tyrone Mings v sobotňajšom dueli anglickej Premier League 4. marca 2017. Foto: TASR/AP

Zmluvu s rekordným anglickým majstrom podpísal v minulom roku na jednu sezónu, momentálne prebiehajú rokovania o jej predĺžení.

Londýn 2. mája (TASR) - Agent futbalového útočníka Zlatana Ibrahimoviča Mino Raiola potvrdil, že kanonier Manchestru United sa po operácii kolena v USA zotavuje podľa očakávania bez problémov a jeho kariéra nie je ohrozená.

Hráč MUFC utrpel v aprílovej štvrťfinálovej odvete Európskej ligy UEFA proti Anderlechtu Brusel poškodenie väzov v kolene a musel pod skalpel. Tridsaťpäťročný Švéd strelil za "červených diablov" v aktuálnej sezóne 28 gólov. Raiola v oficiálnom komuniké uviedol, že neexistuje dôvod, pre ktorý by sa "Ibra" nemal v budúcej sezóne opäť objaviť na trávniku.

Zmluvu s rekordným anglickým majstrom podpísal v minulom roku na jednu sezónu, momentálne prebiehajú rokovania o jej predĺžení. Informovala agentúra DPA.