Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Futbal

Jordi Alba po zranení znova trénuje, hrať bude možno už v nedeľu

Futbalista Manchesteru City Jesus Navas (vľavo) a hráč Barcelony Jordi Alba v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov Manchester City - FC Barcelona v Manchesteri 18. februára 2014. Foto: TASR/AP

Obranca Jordi Alba si doliečil svalové zranenie a vo štvrtok sa opäť zapojil do tréningového procesu španielskeho futbalového klubu FC Barcelona.

Madrid 28. februára (TASR) - Obranca Jordi Alba si doliečil svalové zranenie a vo štvrtok sa opäť zapojil do tréningového procesu španielskeho futbalového klubu FC Barcelona. Informovala agentúra Reuters.

Alba by mohol byť na súpiske katalánskeho giganta už v nedeľňajšom domácom súboji s Almeriou, no pravdepodobne sa mu ujde iba miesto na lavičke náhradníkov. Španielsky reprezentant si privodil zranenie zadného stehenného svalu prvýkrát ešte pred Vianocami a vystavilo mu vyše dvojmesačnú maródku. Obnovil si ho minulý týždeň v prvom osemfinálovom dueli Ligy majstrov s Manchestrom City (2:0), našťastie sa však neopakovala dlhá liečba.

Alba vynechal víkendový ligový zápas na pôde Realu Sociedad, v ktorom zverenci Gerarda Martina prehrali 1:3 a prepustili pozíciu na čele tabuľky La Ligy madridskému Realu.