Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Futbal

PAOK Solún remizoval s azerbajdžanským tímom Gabala

Na snímke Róbert Mak. Foto: TASR/ Michal Svítok

Za grécky tím nastúpil Slovenský reprezentant Róbert Mak. Šancu dosal aj jeho spoluhráč Erik Sabo.

Baku 18. septembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak bol spokojný s bezgólovou remízou, ktorú uhral jeho grécky zamestnávateľ PAOK Solún vo štvrtkovom súboji 1. kola skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2015/2016 proti azerbajdžanskému tímu FK Gabala.

"Bod berieme, ale mohli sme mať tri. Bol to náročný duel, domáci bránili výborne. Bolo veľmi ťažké sa presadiť," povedal Mak pre svoju oficiálnu internetovú stránku. V ofenzíve sa už tradične dostal do niekoľkých sľubných šancí, ale tentoraz sa gólovo nepresadil. "Mrzí ma, že som mohol viackrát rozhodnúť. Mal som tri šance. Poslednú v 94. minúte, ale nebolo mi súdené skórovať. Dúfam, že už v najbližšom zápase sa mi podarí odčiniť to, čo som dnes skazil," vyjadril sa sebakriticky 24-ročný Bratislavčan.

Spolu s ním dostal príležitosť v základnej zostave aj Erik Sabo, bývalý hráč trnavského Spartaka odohral v stredovej formácii 85 minút. V ďalšom kole EL (1. októbra) privíta solúnsky klub favorita C-skupiny Borussiu Dortmund, ktorá v prvom súboji zdolala FK Krasnodar po dramatickom priebehu 2:1.