Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 21. máj 2024Meniny má Zina
< sekcia Futbal

Paríž St. Germain na úvod proti Man Utd bude bez zranenej posily

Uruguajský hráč Edinson Cavani Foto: TASR/AP

PSG cestuje na Old Trafford, kde nastúpi už v utorok podvečer. Odveta vo francúzskej metropole je naplánovaná na 6. marca.

cavaParíž 10. februára (TASR) - Francúzsky futbalový klub Paríž St. Germain sa v prvom dueli osemfinále Ligy majstrov na pôde Manchestru United s veľkou pravdepodobnosťou bude musieť zaobísť bez Edinsona Cavaniho. Ten utrpel zranenie nohy v sobotňajšom ligovom zápase proti Bordeaux (1:0) pri exekúcii pokutového kopu na konci prvého polčasu. Do druhého dejstva nenastúpil.

Parížania majú okrem 31-ročného Uruguajčana do apríla na maródke aj brazílskeho útočníka Neymara, ktorý si obnovil zranenie nohy v januári.

"Edinsona čaká ďalšie vyšetrenie, o ktorom budeme informovať. Z môjho pohľadu to však nevyzerá príliš dobre," povedal tréner Thomas Tuchel pre agentúru AFP. Parížania majú okrem 31-ročného Uruguajčana do apríla na maródke aj brazílskeho útočníka Neymara, ktorý si obnovil zranenie nohy v januári.

PSG cestuje na Old Trafford, kde nastúpi už v utorok podvečer. Odveta vo francúzskej metropole je naplánovaná na 6. marca. V domácej súťaži sa najbližšie predstaví 17. februára na pôde St. Etienne.