Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Prípravný zápas Izrael - SR povedú nemeckí rozhodcovia

Tlačová konferencia s trénerom slovenskej futbalovej reprezentácie Jánom Kozákom pred prípravným zápasom s Izraelom v Senci v nedeľu 2. marca 2014. Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Hlavným bude Christian Dingert, ktorému budú na čiarach asistovať Holger Henschel a Marco Achmüller. Náhradným arbitrom bude domáci Eitan Šmuelevič.

Netanya 3. marca (TASR) - Stredajší prípravný zápas slovenskej futbalovej reprezentácie proti domácemu Izraelu (o 18:30 SEČ v Netanyi) povedú nemeckí rozhodcovia. V pondelok o tom informoval Slovenský futbalový zväz (SFZ) na svojej oficiálnej webstránke.

Duel v Izraeli poslúži pre zverencov trénera Jána Kozáka ako príprava na kvalifikáciu EURO 2016 vo Francúzsku, v ktorej Slováci budú v C-skupine čeliť úradujúcim majstrom sveta a Európy Španielom, Ukrajine, Bielorusku, Macedónsku a Luxembursku. Boj o EURO začnú septembrovým zápasom na Ukrajine. Do jesenného štartu kvalifikácie sa ešte Kozákovci 23. mája stretnú v príprave s Čiernou Horou, v druhom májovom termíne (26.5.) odohrajú prípravný duel s Ruskom v Petrohrade.