Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Potvrdené: Ronaldo sa definitívne rozišiel s modelkou Irinou Šajkovou

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (vpravo) a jeho priateľka a ruská modelka Irina Shayk prichádzajú na galavečer slávnostného vyhlásenia ankety Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu roka 2012 vo švajčiarskom Zürichu v pondelok 7. januára 2013. Foto: TASR/AP

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo potvrdil rozchod s dlhoročnou priateľkou, ruskou modelkou Irinou Šajkovou. Najlepší futbalista za rok 2014 pre agentúru AP uviedol: "Po piatich rokoch 'randenia', vzťah s Irinou dospel ku koncu. Verili sme, že tento krok bude momentálne pre nás oboch to najlepšie."

Lisabon 20. januára (TASR) - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo potvrdil rozchod s dlhoročnou priateľkou, ruskou modelkou Irinou Šajkovou.

Najlepší futbalista za rok 2014 pre agentúru AP uviedol: "Po piatich rokoch 'randenia', vzťah s Irinou dospel ku koncu. Verili sme, že tento krok bude momentálne pre nás oboch to najlepšie." Ronaldo sa podľa vlastných slov rozhodol vydať oficiálne vyhlásenie, aby ukončil špekulácie o jeho súkromí. Tie sa začali objavovať najmä po galavečeri v Monaku, na ktorom vyhlásili výsledky ankety Zlatá lopta a známa modelka mu tam nerobila spoločnosť.

Pozrite si fotogalériu prominetného páriku