Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Senica bude minimálne mesiac bez obrancu Kontára

Na archívnej snímke vľavo útočník Trnavy Martin Mikovič a vpravo obranca Senice Zoltán Kontár v zápase 4. kola jesennej časti futbalovej Fortuna ligy FK Senica - FC Spartak Trnava v Senici v nedeľu 9. augusta 2015. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Pravý krajný bek pre zranenie nedohral zápas 6. kola FL na pôde Žiliny, kde Seničania prehrali 1:4. Už v 35. minúte musel ísť z ihriska dole po nepríjemnom strete so súperom.

Senica 26. augusta (TASR) - Slovenský futbalový fortunaligista FK Senica sa bude musieť minimálne mesiac zaobísť bez obrancu Zoltána Kontára, ktorý má zlomenú kostičku v priehlavku.

Pravý krajný bek pre zranenie nedohral zápas 6. kola FL na pôde Žiliny, kde Seničania prehrali 1:4. Už v 35. minúte musel ísť z ihriska dole po nepríjemnom strete so súperom. Trávnik opúšťal v bolestiach.

"Súperov hráč mi padol na nohu, cítil som okamžitú bolesť, s ktorou nešlo pokračovať," uviedol pre klubový web Kontár. Následné lekárske vyšetrenia odhalili, že 21-ročný obranca má zlomenú kostičku v priehlavku a pauzovať bude minimálne mesiac. "Nič príjemné pre mňa, najmä takto v začiatku súťaže. Aj takéto situácie ale prináša futbal," dodal.

Kontár prišiel do Senice v júni tohto roku z Petržalky najskôr na skúšku. Počas nej trénerov okamžite zaujal svojou bojovnosťou a dravosťou a tak napokon zostal v mužstve na ročné hosťovanie. Prvých päť kôl odohral v základnej zostave. Tréneri FK tak budú čeliť neľahkej otázke, kto ho na pravom kraji obrany nahradí.