Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Futbal

Miroslav Stoch vulgárne vynadal trénerovi, trest ho neminie

Miroslav Stoch z gréckeho PAOK Solún Foto: TASR/AP Photo

Krídelník gréckeho PAOK Solún nezvládol kritiku svojho trénera Huuba Stevensa.

Atény 4. februára (TASR) - Slovenský stredopoliar Miroslav Stoch opäť raz potvrdil povesť kontroverzného futbalistu. Krídelník gréckeho PAOK Solún nezvládol kritiku svojho trénera, ktorému vulgárne vynadal, čo zachytili aj televízne kamery. Informáciu priniesol vo svojom utorkovom vydaní aj turecký denník Milliyet.

Favorizovaný PAOK zavítal v nedeľu na pôdu zachraňujúceho sa Plataniasu. Solúnsky tím v zostave i so Stochom, ktorý v Grécku hosťuje z istanbulského Fenerbahce, podal nevýrazný výkon a napokon šokujúco prehral 1:2. Trénerom PAOK je uznávaný Holanďan Huub Stevens, ktorý v pozícii hlavného kouča pôsobí v rôznych európskych kluboch už 20 rokov. Ten samozrejme nebol s výkonom svojich zverencov spokojný, čo dal najavo okrem iných aj Stochovi. Jednu z ostrých výmien názorov zakončil slovenský reprezentant na adresu Stevensa anglickou vulgárnou frázou "f*ck off". Reakcia 60-ročného Stevensa nie je známa, ale podľa tureckých médií je takmer isté, že Stocha neminie trest či mastná finančná pokuta.

Renomé problémového hráča má Stoch už dlhšie. Prehrešky proti životospráve, vedenie automobilového vozidla pod vplyvom alkoholu či viaceré konflikty s novinármi figurujú v repertoári inak talentovaného futbalistu. Za jeho správanie ho kritizoval bývalý reprezentačný kouč Stanislav Griga, ako aj súčasný tréner národného tímu Ján Kozák.