Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Prezident Atletica Madrid nevylúčil návrat Fernanda Torresa

Na snímke futbalista AC Miláno Fernando Torres strieľa na bránu Fiorentíny v súboji 8. kola talianskej Serie A medzi AC Miláno a AC Fiorentina v Miláne 26. októbra 2014. Foto: TASR/AP

Španielsky futbalista, momentálne v službách AC Miláno, by sa mohol vrátiť do domáceho klubu.

Madrid 23. decembra (TASR) - Španielsky futbalista Fernando Torres by sa mohol vrátiť do klubu, ktorý ho vychoval. Podľa informácie agentúry Reuters prezident Atletica Madrid Enrique Cerezo naznačil, že by momentálne hráča AC Miláno mohol úradujúci šampión La Ligy získať ešte pred koncom januárového prestupového termínu.

Pre miestne médiá prvý muž Atletica potvrdil, že argentínsky tréner Diego Simeone momentálne má k dispozícii kompletný káder, aby mohol obstáť v Primera Division, Lige majstrov 2014/2015 aj Kráľovskom pohári. No nevylúčil, že by sa 30-ročný bývalý útočník FC Liverpool či Chelsea Londýn do Madridu vrátil. "Nie je tu, ale to neznamená, že tu nebude. Práve teraz máme skvelý a vyvážený tím. To však neznamená, že do 31. januára by sme ešte niekoho nemohli angažovať," citoval Reuters Cereza.

Torres je majstrom sveta 2010 a dvojnásobným majstrom Európy 2008 a 2012, s "The Blues" vyhral LM aj Európsku ligu UEFA. V posledných rokoch ho ale trápi strata formy, v tejto sezóne za AC v Serii A odohral len 10 zápasov a strelil jeden gól. Za Atletico hral v rokoch 2001 až 2007, v 214 dueloch strelil 82 gólov.