Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

VIDEO: Toto je najkrajší júlový gól

Na archívnej snímke vpredu faulovaný hráč Trnavy Denis Horník a hráč Dunajskej Stredy Kristopher Vida. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Jeho autorom je mladý futbalista Vida z Dunajskej Stredy. Vida si cenu prevezme v Senci, kde má DAC svoj dočasný domov, pred jedným zo zápasov Fortuna ligy.

Bratislava 11. augusta (TASR) - Autorom najkrajšieho júlového gólu vo futbalovej Fortuna lige 2016/2017 sa stal maďarský mládežnícky reprezentant Kristopher Vida. Hráč DAC 1904 Dunajská Streda získal podporu od viac ako polovice hlasujúcich fanúšikov, informoval portál fortunaliga.sk.

Dvadsaťjedenročný ofenzívny futbalista vyrovnal v napínavom dueli 1. kola v Žiline na konečných 2:2, keď po prihrávke obrancu Ľubomíra Michalíka trafil z hranice šestnástky nechytateľne. Na ihrisku bol pritom len niekoľko minút. Najväčším konkurentom víťaza v ankete Gól mesiaca júl bol žilinský útočník Yusuf Otubanjo, ktorý získal 23 % fanúšikovských hlasov, na 3. priečke sa usmiestnil Martin Chrien z MFK Ružomberok so ziskom viac ako 10 %.



Vida si cenu prevezme v Senci, kde má DAC svoj dočasný domov, pred jedným zo zápasov Fortuna ligy.