Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Futbal

Zreľák si obnovil zranenie, nohu má opäť v dlahe

Adam Zreľák Foto: TASR/Michal Svítok

Iba začiatkom marca sa po únavovej zlomenine opäť zapojil do súťažného diania.

Jablonec 3. apríla (TASR) - Zlé správy pre slovenskú futbalovú reprezentáciu do 21 rokov, jej kapitán Adam Zreľák má opäť nohu v dlahe. Útočník Baumitu Jablonec utrpel zranenie priehlavku v zápase českej ligy v Mladej Boleslavi (0:0), v ktorom musel v 72. minúte vystriedať.

"Vyzerá to na obnovenie zlomeniny nártu, ale nemáme to ešte potvrdené. Je to veľmi nepríjemná správa pre nás aj pre hráča," povedal na klubovom webe tréner Jablonca Zdeněk Klucký.

Dvadsaťdvaročný bývalý hráč Ružomberka a Slovana Bratislava je kapitán výberu trénera Pavla Hapala, ktorý si vybojoval postup na letné ME do Poľska. Zreľák má za SR 21 na konte 11 gólov v 13 zápasoch. Zatiaľ posledný strelil v nedávnom prípravnom súboji v Senci Srbom (2:1). V A-tíme SR už zaznamenal dva štarty, jeden proti Gibraltáru a jeden proti Gruzínsku, v ktorom aj skóroval.

Iba začiatkom marca sa po únavovej zlomenine opäť zapojil do súťažného diania. V drese jeho klubu nastúpil na premiérových 25 minút v českej lige v súboji proti Bohemiansu 1905 (0:0). Trénerovi Hapalovi 74 dní pred začiatkom ME pribudli starosti.