Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Hokej

AHL:Chromiak pomohol dvoma asistenciami k triumfu Ontaria, Regenda 0+1

Na snímke hokejista Pavol Regenda. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Chromiak bodoval v druhom stretnutí za sebou, keď sa podieľal na góloch Francesca Pinelliho a Samuela Fagema. Zaznamenal tri plusové body a vyslal tri strely na bránku.

New York 28. februára (TASR) - Slovenský hokejista Martin Chromiak zaznamenal dve asistencie v nočnom zápase nižšej zámorskej súťaže AHL. Jeho Ontario Reign triumfovalo nad San Jose Barracuda 8:2. Bodoval aj jeho krajan Pavol Regenda, ktorý získal rovnako asistenciu, ale San Diego Gulls prehralo na ľade Texasu Stars 1:3.

Chromiak bodoval v druhom stretnutí za sebou, keď sa podieľal na góloch Francesca Pinelliho a Samuela Fagema. Zaznamenal tri plusové body a vyslal tri strely na bránku. Dvadsaťjedenročný krídelník si pripísal viac ako bod v zápase prvýkrát od 26. januára. Celkovo nastúpil v 49 dueloch a má na svojom konte dvanásť gólov a jedenásť asistencií.

Regenda si pripísal kanadský bod v jedenástom z uplynulých trinástich stretnutí. San Diego strelilo len jeden gól, keď Nikita Nesterenko vyrovnal v 25. minúte na 1:1 a slovenský útočník dosiahol asistenciu. Gulls prehrali piaty duel v rade. Regenda odohral 35 zápasov a má na svojom konte 28 bodov (16+12).