Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Hokej

Do Augsburgu pricestuje Laco, chorého Hudáčka vystrieda v bránke Janus

Ján Laco Foto: TASR/Martin Baumann

Zverenci trénera Zdena Cígera nastúpia v Augsburgu proti Nemecku od 19.30 h. Predtým je na programe duel Švajčiarska a Kanady.

Augsburg 4. novembra (TASR) - Slovenskú hokejovú reprezentáciu na Nemeckom pohári doplní brankár Ján Laco. Do Augsburgu pricestuje po tom, ako ochorel Július Hudáček, ktorého v piatkovom súboji proti domácej reprezentácii nahradí Jaroslav Janus.

Hudáčkovi vo štvrtok tréneri oznámili, že v piatok naskočí do stretnutia ako brankárska jednotka. Z účasti na stretnutí ho napokon vyradila choroba. "Julo ochorel a je vylúčené, aby sa postavil do bránky proti Nemecku. Spojili sme sa s Jánom Lacom, ktorý pricestuje do Augsburgu a doplní náš tím. Takto budeme mať troch brankárov," prezradil na oficiálnom webe Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) generálny manažér Róbert Švehla.

Zverenci trénera Zdena Cígera nastúpia v Augsburgu proti Nemecku od 19.30 h. Predtým je na programe duel Švajčiarska a Kanady.

Zostava SR: Janus – Čajkovský, Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Šedivý, Trška – Dravecký, Cingel, Haščák – Hrnka, Suja, Skokan – Kudrna, Češík, Matoušek – Macík, Bortňák, B. Mráz