Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Hokej

Skúsený Peter Pucher predĺžil spoluprácu so Znojmom

Zľava Marek Uram, René Pucher a Radovan Somík na stretnutí "zlatých chlapcov" pri príležitosti 10. výročia zisku titulu hokejových majstrov sveta z Göteborgu. Foto: TASR/Pavol Neubauer

Majster sveta z Göteborgu 2002 v priebehu jesene chvíľu viedol poradie produktivity celej EBEL, v uplynulej sezóne nakoniec nazbieral v 48 zápasoch rovnaký počet bodov (17+31).

Znojmo 9. apríla (TASR) - Skúsený slovenský hokejista Peter Pucher sa dohodol s vedením účastníka EBEL ligy HC Orli Znojmo na novej zmluve. Štyridsaťročný útočník tak vstúpi v drese "orlov" už do svojej 13. sezóny.

"Nemalo zmysel brať do úvahy iné možnosti, s klubom sme sa dohodli okamžite," uviedol pre klubovú webstránku bývalý slovenský reprezentant, ktorý za Znojmo odohral už 627 zápasov s bilanciou 184 gólov a 340 asistencií.

Majster sveta z Göteborgu 2002 v priebehu jesene chvíľu viedol poradie produktivity celej EBEL, v uplynulej sezóne nakoniec nazbieral v 48 zápasoch rovnaký počet bodov (17+31). "Myslím si, že hokej ešte hrať viem. Som rád, že sme sa s majiteľom klubu dohodli. Neuvažoval som nad inou ponukou. Som tu doma, mám tu rodinu a plno záujmov," dodal.