Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Potopa v hoteli slovenskej výpravy, zo stropu sa valila voda

Hotel Foto: IIHF.com

Gejzíry vody vytryskli na chodbe na jednom z poschodí.

Minsk 9. mája (TASR) - Hotel Rennaissance, v ktorom počas MS bývajú aj slovenskí hokejisti, zažil v úvodný deň šampionátu menšiu potopu. Na jednej z chodieb sa v piatok začala zo stropu valiť voda, ktorá sa vyliala na časť podlahy.

V päťhviezdičkovom hoteli zaradenom do svetoznámej siete Marriott bývajú okrem Slovákov aj výpravy Kanady, Nórska, Dánska, Švédska a Česka. Práve českí hráči narazili na gejzíry vody, ktoré vytryskli na chodbe na jednom z poschodí. "Umelo vyrobený vodopád na hoteli. Kde se stala chyba??? To je dobrá otázka," napísal obranca Michal Jordán na svojom twitterovom konte, kde "zavesil" aj fotografie z vytopenej chodby.

Hokejisti sa však nemuseli ani na chvíľku obávať, že by im voda zaplavila izby. Zamestnanci dali čoskoro všetko do poriadku. "Majú to pod kontrolou. Bielorusi odvádzajú v príprave na šampionát zatiaľ skvelú prácu. Je tu veľa priateľských ľudí, bude zábava tu hrať," dodal Jordán.

Jedenásťposchodový hotel Rennaissance má dokopy 237 izieb, 30 apartmámov a 10 kongresových hál. Patrí medzi najmodernejšie v krajine, pred dvoma týždňami ho otváral bieloruský prezident Alexander Lukašenko.