Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Hokej

Hráčmi týždňa v KHL sa stali Murygin, Gilroy a Azevedo

Na archívnej snímke gól Slovana. Hore prekonaný brankár Alexej Murygin v zápase Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava Foto: TASR/Martin Baumann

Najlepším nováčikom týždňa sa stal Iľja Michejev, mladý útočník Avangardu Omsk si v troch dueloch pripísal gól a asistenciu.

Moskva 21. septembra (TASR) - Brankár Lokomotivu Jaroslavľ Alexej Murygin, obranca Spartaka Moskva Matt Gilroy a útočník Justin Azevedo z Ak Bars Kazaň sa stali Hráčmi uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Mená ocenených zverejnila v pondelok oficiálna internetová stránka nadnárodnej súťaže.

Titul najlepšieho brankára si vyslúžil Murygin, ktorý v uplynulom týždni vychytal Lokomotivu dve víťazstvá "na nulu". Za najlepšieho zadáka týždňa vyhlásila príslušná komisia Američana Gilroya, ktorý v troch zápasoch strelil tri góly, pridal k nim jednu asistenciu a takisto nazbieral aj päť plusových bodov. Ocenenie pre najlepšieho útočníka patrí Azevedovi, Kanaďan v troch vystúpeniach v drese Kazane zaznamenal sedem bodov (3+4) a päť plusiek. Skóroval pritom v každom zápase.

Najlepším nováčikom týždňa sa stal Iľja Michejev, mladý útočník Avangardu Omsk si v troch dueloch pripísal gól a asistenciu.