Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Hokej

Slovan odcestoval na druhý výjazd bez Valacha, Kozáka a Skokana

Na archívnej snímke hokejista David Skokan Foto: TASR/Pavel Neubauer

Trénerské trio Miloš Říha, Roman Stantien a Tom Barraso zobralo na trip dokopy 23 hráčov.

Bratislava 22. septembra (TASR) - Iba deň po domácom súboji s Dinamom Riga (3:2 pp) odcestovali hokejisti Slovana Bratislava na druhý výjazd v sezóne KHL 2015/2016. Z bratislavského letiska M. R. Štefánika nabrali kurz Helsinki, kde sa v stredu o 17.30 SELČ stretnú so zatiaľ suverénnym Jokeritom. Z hlavného mesta Fínska sa potom presunú do Rigy, kde v piatok o 18.30 SELČ narazia na miestne Dinamo. Po odohratí dvoch zápasov sa výprava "belasých" vráti na Slovensko v noci z piatka na sobotu.

Trénerské trio Miloš Říha, Roman Stantien a Tom Barraso zobralo na "trip" dokopy 23 hráčov – dvoch brankárov, ôsmich obrancov a 13 útočníkov. S výpravou do Helsínk odletela aj nová posila Michel Miklík, naopak v domácich podmienkach sa budú doliečovať zranení Juraj Valach, Lukáš Kozák a Dávid Skokan (všetci problémy v dolnej časti tela). Informáciu priniesla webstránka slovenského zástupcu v KHL.

Zoznam hráčov Slovana na druhom tripe (zdroj: hcslovan.sk):
Brankári:
Barry Brust, Michael Garnett

Obrancovia:
Cam Barker, Patrik Luža, Vladimír Mihálik, Filip Novák, Michal Sersen, Ivan Švarný, Tomáš Starosta

Útočníci:
Milan Bartovič, Michel Miklík, Lukáš Kašpar, Marek Viedenský, Žiga Jeglič, Václav Nedorost, Ladislav Nagy, Tomáš Surový, Tok Tičar, Anatolij Protasenja, Andrej Šťastný, Patrik Lušňák, Pavol Skalický