Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Hokej

Skalica sa dohodla na ukončení spolupráce s trénerom Stloukalom

Na snímke v pozadí tréner Skalice Martin Stloukal v úvodnom vloženom zápase nového ročníka hokejovej Tipsport ligy HK VSR SR20 - HK 36 Skalica v Bratislave vo štvrtok 10. septembra 2015. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Podľa informácií na oficiálnom webe Záhorákov dočasne prevzal kormidlo doterajší asistent Michal Ružička, ktorý viedol už štvrtkový dopoludňajší tréning.

Skalica 15. októbra (TASR) - Martin Stloukal už nie je trénerom hokejového tipsportligistu HK 36 Skalica. Obe strany sa dohodli na vzájomnom ukončení spolupráce.

Podľa informácií na oficiálnom webe Záhorákov dočasne prevzal kormidlo doterajší asistent Michal Ružička, ktorý viedol už štvrtkový dopoludňajší tréning. Meno nového hlavného kormidelníka skalického klubu by podľa slov generálneho manažéra Tibora Martinčiča malo byť známe v najbližších dňoch.

Skaličania sa v prebiehajúcom ročníku Tisport Ligy zatiaľ výsledkovo trápia. Ani niekoľko svetlých momentov im po jedenástich kolách nestačilo na lepšie ako posledné 10. miesto v tabuľke. Na konte majú len tri domáce triumfy nad Martinom, Nitrou a Žilinou.

V najvyššej domácej súťaži je to už druhá trénerská zmena v krátkom slede za sebou od štartu sezóny. Prvá nastala v tíme majstra z Košíc, ktorému patrí po katastrofálnom vstupe do ročníka až deviata priečka. Hlavného kormidelníka Petra Oremusa s asistentom Romanom Šimíčkom nahradil navrátilec Rostislav Čada s Marcelom Šimurdom.