Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Hokej

Slováci sú pred MS v hokeji reálne optimistickí

Slovenskí fanúšikovia, archívne foto Foto: TASR - Pavel Neubauer

Optimisticky naladení sú slovenskí tipujúci aj pred prvým zápasom Slovákov proti Dánsku.

Bratislava 29. apríla (TASR) – Slovenskí hokejisti postúpia zo skupiny do štvrťfinále, vypadnutie nehrozí. Také očakávania tipujúcich zaznamenávajú dva dni pred začiatkom hokejového šampionátu v Českej republike stávkové kancelárie.

"Štvrťfinále uvádza ako výsledok Slovákov na tohtoročných majstrovstvách sveta až 70 percent klientov, ktorí si vsadili na celkové umiestnenie," uviedol pre TASR hovorca Fortuny Petr Šrain. V prípade tých, ktorí natipovali v Niké, je to 30 percent, aj v tomto prípade ide o najväčší počet tipujúcich. Štvrťfinále ako najpravdepodobnejší výsledok Slovákov na šampionáte v Prahe a Ostrave uvádza aj štvrtina tipujúcich na Tipsport.sk, taktiež najväčšia skupina.

"Naopak, vypadnutie do B-skupiny predpovedá iba päť percent tipujúcich," uviedol Miroslav Baranec zo spoločnosti Tipsport. "U nás sa vypadnutie objavuje na tiketoch iba dvoch percent tipujúcich," uviedol Jozef Petko z Niké.

Optimisticky naladení sú slovenskí tipujúci aj pred prvým zápasom Slovákov proti Dánsku. Na víťazstvo našich si v sobotňajšom (2.5.) zápase tiplo až 95 percent klientov Fortuny a takmer 90 percent tých, ktorí natipovali v Niké.