Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Slovan si zahrá na Hviezdoslavovom námestí exhibíciu pod holým nebom

Ilustračné foto Foto: TASR

Na otvorenej ľadovej ploche pripravujú organizátori pre všetkých fanúšikov vo štvrtok od 17.00 h exhibičný minizápas, v ktorom hráčov KHL vyzve výber staromestských základných škôl.

Bratislava 10. novembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava už tento štvrtok 13. novembra absolvujú exhibičný minizápas so školákmi na verejnom klzisku na bratislavskom Hviezdoslavovom námestí. Informoval o tom oficiálny web slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

"Keď 12. februára vytrvalý dážď napokon znemožnil plánovanú mini exhibíciu Slovana na verejnom klzisku na Hviezdoslavovom námestí, Slovan sľúbil, že sa do centra Bratislavy ešte v tomto roku vráti. Sme veľmi radi, že tento sľub dokážeme splniť takmer presne po deviatich mesiacoch. HC Slovan Bratislava sa totiž dohodol s predstaviteľmi samosprávy mestskej časti Bratislava - Staré Mesto a vo štvrtok 13. novembra 2014 podvečer - deň po najbližšom domácom zápase proti Medveščaku Záhreb - sa predstaví v rámci tohtoročného otvorenia vianočného klziska na Hviezdoslavovom námestí," uvádza sa v oficiálnom stanovisku "belasých".

Na otvorenej ľadovej ploche pripravujú organizátori pre všetkých fanúšikov od 17.00 h exhibičný minizápas, v ktorom hráčov KHL vyzve výber staromestských základných škôl. Za Slovan im bude čeliť približne desiatka hráčov A-mužstva, ktorú pred podujatím nominuje trénerský triumvirát "belasých". Po skončení exhibičného zápasu budú pre fanúšikov pripravené na ľade súťaže zručnosti, samostatné nájazdy a súťaže o upomienkové predmety klubu, ako aj o voľné vstupenky na najbližšie zápasy Slovana v KHL. "Na ľadovej ploche nebude pochopiteľne chýbať maskot Harvy a pôvabné Angels Cheerleaders. Organizátori sľubujú pripraviť priestor aj pre improvizovanú autogramiádu a fototermín fanúšikov s hráčmi. Celý program v centre mesta by sa mal skončiť približne o 18.00 h.," stojí v informácii na www.hcslovan.sk.