Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Baranku stále trápi zranenie brušného svalstva

Na snímke Ivan Baranka. Foto: TASR/Michal Svítok

V prípravnom dueli proti HC Košice tak reprezentačný obranca nenastúpi.

Bratislava 6. augusta (TASR) - Tréner hokejistov Slovana Bratislava Rostislav Čada nemôže v príprave na novú sezónu KHL stále počítať s Ivanom Barankom. Reprezentačného obrancu trápi zranenie v oblasti brušného svalstva, pre ktoré nemohol nastúpiť ani v stredajšom prípravnom dueli v Košiciach.

"Ivanova absencia ma mrzí, pretože hneď vo svojom prvom zápase za Slovan podal výkon podľa mojich predstáv. Verím, že s nami odcestuje na stretnutia vo Švajčiarsku," povedal Čada pre internetovú stránku "belasých".

Slovanisti sa vrátili do Steel Arény po viac ako dvoch rokoch. Naposledy nastúpili v Košiciach v apríli 2012, keď v siedmom zápase finále play off extraligy zdolali domácich 3:2 po predĺžení a zabezpečili si zisk ôsmeho majstrovského titulu. Po troch rokoch sa do Košíc vrátil aj tréner Čada, ktorý s "oceliarmi" vybojoval dva tituly. Na chodbe Steel Arény stretol viacero známych tvárí. "S ľuďmi, s ktorými som sa stretol, som sa pozdravil a prehodil zopár slov," prezradil český kouč.

Ten mohol v stredu počítať už s novou posilou do útoku Václavom Nedorostom, premiéru v zostave si proti Košiciam mal odbiť aj Matt Murley. Po jednozápasovej prestávke sa do zostavy vrátil obranca Martin Štajnoch.