Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Stehlík zostáva vo Vítkoviciach, predĺžil kontrakt o ďalší rok

Richard Stehlík Foto: TASR

Skalický rodák v súčasnosti bojuje v národnom tíme o miestenku na MS, hral aj v oboch prípravných zápasoch s Ruskom.

Ostrava 14. apríla (TASR) - Slovenský hokejový obranca Richard Stehlík bude obliekať dres HC Vítkovice Steel aj v budúcej sezóne. Dvadsaťdeväťročný zadák sa v pondelok dopoludnia dohodol s vedením českého extraligistu na predĺžení kontraktu o ďalší rok.

"Richard patril medzi hráčov, ktorým sa k 30. aprílu končila zmluva. Po skončení sezóny sme s ním boli v kontakte a rokovali sme o predĺžení, ku ktorému nakoniec prišlo, čo nás samozrejme teší," uviedol pre oficiálnu internetovú stránku Vítkovíc generálny manažér klubu Petr Husička.

Skalický rodák v súčasnosti bojuje v národnom tíme o miestenku na MS, hral aj v oboch prípravných zápasoch s Ruskom. K podpisu zmluvy prišiel do Ostravy priamo z Bratislavy, kde sa v nedeľu podieľal na víťazstve nad zbornou (4:3) jednou asistenciou.

Za Vítkovice hral Stehlík s prestávkami od septembra 2008, naposledy sa do Vítkovíc vrátil v priebehu sezóny 2012/2013. V uplynulom ročníku nazbieral v základnej časti počas 45 zápasov 18 bodov za 7 gólov a 11 asistencií, v ôsmich dueloch play off pridal štyri body (2+2).