Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Hokej

Bývalý hokejový reprezentant ide do Martina na manažérsky post

Slovák Jaroslav Török (vľavo) stráca pevnú pôdu nohami počas nájazdu pri rakúskom hráčovi Andre Lakosovi (vpravo) v zápase A-skupiny prvej fázy olympijského turnaja hokejistov v Kearns na ZOH v Salt Lake City 12.februára 2002. Archívne foto. Foto: TASR/AP

Jaroslav Török bude v extraligovom MHC Mountfield asistentom generálneho manažéra Martina Kalnického.

Martin 3. septembra (TASR) - Niekdajší slovenský hokejový reprezentant Jaroslav Török sa vracia do rodného Martina. V extraligovom MHC Mountfield bude pôsobiť ako asistent generálneho manažéra Martina Kalnického. Informovala o tom oficiálna klubová stránka.

"Príchod Jaroslava Töröka je ďalším krokom k napredovaniu martinského hokeja. Po stabilizácii a posilnení kádra nastal čas, kedy sme posilnili aj na manažérskom poste. Verím, že Jaro odovzdá svoje srdce pre martinský hokej, tak ako ho poznáme z jeho bohatej hráčskej kariéry," uviedol Kalnický.

Štyridsaťdvaročný Török po skončení aktívnej kariéry pôsobil ako asistent trénera v HKm Zvolen a teraz sa teší na novú výzvu. "Už minulý rok nechýbalo veľa, aby sme sa dohodli. Práve som si však dokončoval trénerskú A-licenciu a na základe viacerých okolností som ostal vo Zvolene. Pôsobenie vo Zvolene mi dalo veľa ako trénerovi aj manažérovi. Som rád, že som dostal príležitosť od vedenia a môžem pokračovať v Martine. Do Martina sa vraciam s tým, že po mojom odchode tu po mne ostalo veľa nedokončenej práce. Ako hráč už Martinu nepomôžem, ale na manažérskom poste som pripravený urobiť pre môj rodný klub maximum. Už sa teším na začiatok sezóny, v klube vládne rodinná atmosféra a káder je pripravený tešiť martinského diváka," uviedol pre martinský web Török.