Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Hokej

Útočník Slovana Dávid Skokan posilní Poprad

Na snímke vpravo Dávid Skokan (Slovan) a vľavo brankár Filip Novotný (Novokuzneck) počas hokejového zápasu KHL medzi HC Slovan Bratislava - Metallurg Novokuzneck 30. augusta 2015 v Bratislave Foto: TASR/Martin Baumann

Odchovanec popradského hokeja je kmeňovým hráčom Slovana a v tíme účastníka Tipsport Ligy odohrá dva zápasy.

Poprad 16. októbra (TASR) - Útočník Slovana Bratislava Dávid Skokan sa po zranení rozohrá v HK Poprad. Odchovanec popradského hokeja je kmeňovým hráčom Slovana a v tíme účastníka Tipsport Ligy odohrá dva zápasy, v ktorých by sa mal rozohrať po zranení.

V doterajšom priebehu KHL nastúpil Skokan v ôsmich zápasoch, v ktorým zaznamenal jeden gól. Potom však pre zranenie na súpiske "belasých" chýbal. Skokan sa v drese Popradu predstavil už v piatkovom zápase proti Skalici. "Výsledky nášho tímu v uplynulých zápasoch nie sú dobré. Dávid Skokan prichádza zo Slovana Bratislava, aby sa u nás rozohral po zranení a zároveň nám pomohol k lepším výsledkom," uviedol pre TASR riaditeľ klubu Tibor Turan.

Skokan za materský klub naposledy nastúpil v sezóne 2012/2013. Odohral vtedy 10 zápasov s bilancou 3 góly a 6 asistencií. V uplynulých troch sezónach hrával v českej extralige v Slavii Praha a Hradci Králové.