Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 14. máj 2024Meniny má Bonifác
< sekcia Import

Festival práce s deťmi a mládežou - Bambiriáda

Bamiriáda 2012 Foto: Mgr. Oľga Labajová/TASR

Na Mariánskom námestí v Žiline sa uskutočnil festival práce s deťmi a mládežou - Bambiriáda.

Žilina 31. mája (TASR) - Poslanci žiackeho parlamentu Základnej školy Námestie mladosti 1 v Žiline sa zúčastnili na festivale práce s deťmi a mládežou Bambiriáda, ktoré sa uskutočnilo v sobotu 19. mája.
Na Mariánskom námestí v Žiline počas celého dňa prezentovali svoju činnosť školy a záujmové združenia. My sme hneď ráno na námestí postavili svoj stánok s označením a logom našej školy. Pripravili sme si stručnú charakteristiku o činnosti školy, ktorú sme spolu s množstvom fotografií pripevnili na stánok tak, aby sa okoloidúci návštevníci mohli pristaviť a popozerať sa.
Bambiriáda 2012
Foto: Mgr. Oľga Labajová/TASR
Pripravili sme si tiež niekoľko zábavných súťaží najmä pre menšie deti, ktoré sa hojne pri našom stánku zastavovali aj so svojimi rodičmi a súťažili. Počasie nám tiež prialo, po celý deň sa na nás usmievalo slniečko. Na pódiu sme si medzičasom mohli pozrieť program Bambiriády, hudobné, spevácke a tanečné ukážky detí z iných škôl a záujmových centier. Bol to síce pre nás dosť náročný deň, ale sme radi, že sme boli jeho súčasťou.

Poslanci Žiackeho parlamentu, ZŠ Námestie mladosti Žilina