Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Import

Možno ich poznáte: Títo dvaja lupiči prepadli stávkovú kanceláriu

Polícia sa v súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia zo 17. septembra 2017 opätovne obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení dvoch mužov. K lúpežnému prepadnutiu pobočky stávkovej kancelárie došlo v poludňajších hodinách na Bošániho ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Spôsobená škoda sa vyšplhala na 800 eur. Podľa súčasných informácií ide v jednom prípade o muža v zdanlivom veku 30 až 35 rokov so zarastenou tvárou, vysoký je cca 170 cm, strednej postavy, na hlave mal svetlú šiltovku a okuliare. Oblečenú mal bundu s kapucňou a modro-bielymi vodorovnými pruhmi, dlhé bledé nohavice a čierne tenisky. Okolo pása mal pripevnenú čiernu pánsku kapsičku. Muž hovoril plynule po slovensky bez dialektu a nárečia. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

K lúpežnému prepadnutiu pobočky stávkovej kancelárie došlo v poludňajších hodinách na Bošániho ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Spôsobená škoda sa vyšplhala na 800 eur.

Bratislava 5. októbra (TASR/TERAZ.sk) - Polícia sa v súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia zo 17. septembra 2017 opätovne obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení dvoch mužov. K lúpežnému prepadnutiu pobočky stávkovej kancelárie došlo v poludňajších hodinách na Bošániho ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Spôsobená škoda sa vyšplhala na 800 eur.

Podľa súčasných informácií ide v jednom prípade o muža v zdanlivom veku 30 až 35 rokov so zarastenou tvárou, vysoký je cca 170 cm, strednej postavy, na hlave mal svetlú šiltovku a okuliare. Oblečenú mal bundu s kapucňou a modro-bielymi vodorovnými pruhmi, dlhé bledé nohavice a čierne tenisky. Okolo pása mal pripevnenú čiernu pánsku kapsičku. Muž hovoril plynule po slovensky bez dialektu a nárečia.

Polícia sa v súvislosti s objasňovaním lúpežného prepadnutia zo 17. septembra 2017 opätovne obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení dvoch mužov. K lúpežnému prepadnutiu pobočky stávkovej kancelárie došlo v poludňajších hodinách na Bošániho ulici v mestskej časti Bratislava – Dúbravka. Spôsobená škoda sa vyšplhala na 800 eur. Policajti okrem pátrania po tomto neznámom páchateľovi zároveň pátrajú po doposiaľ nestotožnenom svedkovi (na snímke), ktorý by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia.
Foto: TASR - KR PZ v Bratislave


Policajti okrem pátrania po tomto neznámom páchateľovi zároveň pátrajú po doposiaľ nestotožnenom svedkovi, ktorý by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia.

"Občanov, ktorí majú informácie k totožnosti mužov, k ich súčasnému pohybu či pobytu, vyzývame, aby ich oznámili na bezplatné číslo polície 158, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.