Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

V Omsku sa hral parádny hokej, padlo 13 gólov!

Brankár hokejového tímu Viťaz Podolsk loví v sieti ďalši puk z hokejky hráča Avangardu Omsk. Foto: KHL.ru

Domáci hráči Avangardu napokon vyprevadili Víťazov domov s porážkou 8:5.

Bratislava 8. septembra (Teraz.sk) – Gólostroj sa dnes rozbehol na poriadne vysoké obrátky v zápase Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) medzi Avangard Omsk a Viťaz Podolsk, ktorý sa napokon skončil víťazstvo domácich 8:5. Stretnutie si prišlo pozrieť 6 270 divákov, ktorí istotne neľutovali, lebo sieť sa zavlnila až trinásťkrát.




Víťazi sa vrátili domov porazení aj napriek tomu, že Podolosku začalo „sypať“ už v druhej minúte. Strela jeho kapitána Maxima Afinogenova prešla pomedzi betóny Konstantina Barulina a puk do siete dotlačil Rober Kousal. Afinogenov si tak odčinil hriech z predchádzajúceho zápasu, keď netrafil pri nájazde z metrovej vzdialenosti už odkrytú bránku Salavat Julajev Ufa a z protiútoku Alexej Kajgorodov dal gól Podolsku. Potvrdila sa krutá hokejová pravda nedáš-dostaneš.



V dnešnom súboji si v domácich dresoch Avangardu pripísali po dva presné zásahy dvaja Sergejovia Kalinin a Širokov (mal aj dve asistencie), za hostí dvakrát presne pálil Roman Horák.



Vybrali sme pre vás šiesty zásah domácich z hokejky kanoniera Širokova, ktorým túto hokejovú drámu za stavu 5:5 zlomili a napokon dotiahli do víťazného konca.