Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia KHL

Hráčmi týždňa v KHL sa stali Zapolski, Rafikov a Tkačov

Na snímke vpravo Ryan Zapolski v drese USA. Foto: Martin Baumann

Za najlepšieho brankára týždňa vyhlásili Zapolského, ktorý v troch víťazných zápasoch v drese Jokeritu nedostal ani jeden gól.

Moskva 16. októbra (TASR) - Hráčmi uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) sa stali brankár Ryan Zapolski z Jokeritu Helsinki, obranca Rušan Rafikov z Lokomotivu Jaroslavľ a útočník Vladimir Tkačov z AK Bars Kazaň.

Za najlepšieho brankára týždňa vyhlásili Zapolského, ktorý v troch víťazných zápasoch v drese Jokeritu nedostal ani jeden gól. Sériu bez inkasovaného gólu natiahol na 194 minút a 27 sekúnd. Najlepším obrancom týždňa sa stal Rafikov, ktorý k trom triumfom Jaroslavle dopomohol piatimi bodmi (1+4) a nazbieral aj štyri plusky. Ocenenie pre najlepšieho útočníka získal Rus Tkačov, ktorý v uplynulom období získal osem bodov (5+3), pričom sa v zápase s Torpedom Nižnij Novgorod blysol hetrikom.

Najlepším nováčikom uplynulého týždňa sa stal 19-ročný Jegor Šaraganovič z Dinama Minsk. V troch dueloch zaznamenal dva góly. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka nadnárodnej súťaže.