Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia KHL

Slovan odohrá úvodný duel Pohára nádeje s Minskom v Bobrujsku

Na snímke vľavo brankár Slovana Jaroslav Janus vyráža strelu Tima Stapletona (Minsk) v zápase 5. ročníka hokejovej KHL Slovan Bratislava – Dinamo Minsk v pondelok 28. januára 2013. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Vedenie súťaže schválilo v stredu bieloruskému klubu zmenu dejiska, stretnutie sa odohrá v piatok 7. marca o 17.30 h v Bobrujsku.

Minsk 5. marca (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava neodohrajú úvodný duel v Pohári nádeje KHL na domovskom ľade Dinama Minsk. Vedenie súťaže schválilo v stredu bieloruskému klubu zmenu dejiska, stretnutie sa odohrá v piatok 7. marca o 17.30 h v Bobrujsku.

Zápas sa nemôže konať v domácom stánku zverencov Ľubomíra Pokoviča, keďže je aréna v tom čase obsadená. Dinamo tak požiadalo vedenie KHL o zmenu dejiska, v piatok sa tak duel odohrá v Bobrujsku. Ten leží 144 km juhovýchodne od bieloruskej metropoly. Odveta je na programe 10. marca o 19.00 h v Bratislave, informoval web KHL.

Úvodné kolo Pohára nádeje sa hrá na dva zápasy, do ďalšieho kola postúpi klub, ktorý bude mať lepšiu štatistiku získaných bodov vzhľadom na dosiahnuté výsledky. V prípade postupu sa Slovan v sérii na tri víťazstvá stretne so Severstaľom Čerepovec.