Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Košický kraj

CESTUJÚCI POZOR: Na tejto trati bude železničná výluka

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Milan Podmaník

V rámci tejto výluky sa v uvedenom úseku vykoná oprava priecestia s jedinečným identifikačným číslom (JIČ) SP1322 v km 4,621.

Bratislava 31. mája (TASR) - Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú dňa 3. a 7. júna, v čase od 8.30 do 14.20 h, realizovať výlukové práce v úseku Úpor – Michaľany.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom úseku vykoná oprava priecestia s jedinečným identifikačným číslom (JIČ) SP1322 v km 4,621. Práce na priecestí zahŕňajú odstránenie asfaltu a starej priecestnej konštrukcie, trhanie koľajového poľa, zriaďovanie podvalového podložia, montáž nového koľajového pola, doplnenie štrkového lôžka, smerovú a výškovú úpravu koľaje na traťovú rýchlosť, zhutnenie štrkového lôžka, zváranie koľajníc, asfaltovanie priľahlých úsekov cestnej komunikácie na priecestí a doplnenie a úpravu štrkového lôžka do profilu. Práce vykonávajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami.

Cestná uzávera priecestia potrvá dňa:

3. júna v čase od 7.30 do 15.00 h,

7. júna v čase od 7.30 do 18.00 h.


Obchádzka povedie po komunikáciách, ktoré budú označené dočasným dopravným značením.

Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje dopravca ZSSK.