Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Košický kraj

Gemerská knižnica pozýva na nové literárne podujatie

Ilustračné foto Foto: TASR/Adriána Antošková

Podujatie sa uskutoční v stredu 23. septembra v priestoroch knižnice od 10.00 h pre stredné školy a od 16.30 h pre verejnosť

Rožňava 22. septembra (TASR) - Literárny projekt s názvom Loptoši a bábiky, bodliaky a fialky alebo Chvála kreativity prináša pre študentov i širokú verejnosť Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave. Podujatie sa uskutoční v stredu 23. septembra v priestoroch knižnice od 10.00 h pre stredné školy a od 16.30 h pre verejnosť.

"Skončili sa letné prázdniny a my hneď na úvod nového školského roka prinášame v dopoludňajších hodinách pre mládež a popoludní pre širokú verejnosť nové podujatie s názvom Loptoši a bábiky, bodliaky a fialky alebo Chvála kreativity. Srdečne naň pozývame, vstup je voľný," avizovala Helena Lindáková, pracovníčka knižnice z úseku beletrie.

"Verejné autorské čítanie z pôvodnej slovenskej tvorby predvedú v Rožňave, ale i v ďalších troch mestách autori Rút Lichnerová, Judita Kaššovičová, Štefan Kuzma a Tomáš Železník s moderátorom Jurajom Turtevom," informovala TASR Tatiana Bachňáková z knižnice.