Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Košický kraj

Kaufland otvára 58. obchodný dom na Slovensku, v Košiciach je už tretí

Foto: Kaufland

Spoločnosť Kaufland Slovenská republika v. o. s., otvorila dnes v Košiciach, v mestskej časti Nad jazerom, na ulici Napájadlá svoj v poradí 58. obchodný dom Kaufland na Slovensku.

Bratislava 29.októbra (OTS) - Kaufland už 15 rokov patrí k najobľúbenejším nákupným miestam Slovákov. Potvrdil to aj zatiaľ posledný prieskum spoločnosti TNS Slovakia, v ktorom uviedlo až 35 % opýtaných, že Kaufland patrí medzi obchodné reťazce, kde Slováci najradšej nakupujú. Príchod ďalšieho obchodného domu do Košíc prináša, predovšetkým obyvateľom mestskej časti Nad jazerom, nové nákupné možnosti, bohatú a pestrú ponuku viac ako 12 000 výrobkov dennej spotreby, z toho vyše 8 000 potravinových produktov, ale aj nové značky, kvalitný servis a doplnkové služby.

V poradí tretí obchodný dom Kaufland v Košiciach vytvorí tiež približne 68 stálych pracovných miest. Zamestnanci sú prevažne z blízkeho okolia predajne. Spoločnosť Kaufland tak opäť potvrdzuje, že patrí k najväčším a najstabilnejším zamestnávateľom na Slovensku. „Svojim zamestnancom okrem stabilného zamestnania v úspešnej medzinárodnej spoločnosti ponúkame aj motivujúce odmeňovanie a bohatý sociálny program,“ povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

Foto: Kaufland
Obchodný dom Kaufland ponúka sortiment, ktorý uspokojí aj náročného zákazníka. Obzvlášť veľká pozornosť je venovaná čerstvému tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený. Ťažiskovým bodom je oddelenie ovocia a zeleniny, ktoré je denne zásobované čerstvým tovarom. Zákazníci v ňom nájdu stály aj sezónny tovar - od tradičnej domácej zeleniny, cez špeciálne a v súčasnosti veľmi obľúbené balené šalátové zeleniny, až po exotické ovocie. V oddelení obslužných pultov si zákazníci môžu vybrať z celého radu mäsových špecialít určených na pečenie, dusenie alebo grilovanie. Nájdu tu údeniny, lahôdky domácej a medzinárodnej kuchyne, rôzne druhy syrov, šalátov aj rôzne pochúťky pre gurmánov. Okrem potravinového sortimentu Kaufland ponúka aj kvalitný a cenovo výhodný tovar v oddeleniach domácich potrieb, textilu, elektra, papiernictva a hračiek, ďalej sezónne výrobky a akciový nepotravinový tovar, ktorý sa každý týždeň mení.

Areál nového obchodného domu Kaufland sa rozprestiera na pozemku s rozlohou približne 17 584 m2. Zastavaná plocha z toho predstavuje 5 163 m2 a predajná plocha zhruba 3 170 m2. Parkovisko obchodného domu má kapacitu okolo 218 parkovacích miest.