Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

Košickí policajti zadržali a obvinili sexuálneho exhibicionistu

Košickí policajti zadržali a obvinili z prečinu výtržníctva 20-ročného Košičana (na snímke), ktorý vyvolával verejné pohoršenie vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu. Foto: TASR - KR PZ Košice

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri roky. Polícia zároveň zisťuje, či sa obdobných skutkov nedopustil aj v prípadoch, ktoré vyšetruje.

Košice 5. apríla (TASR) - Košickí policajti zadržali a obvinili z prečinu výtržníctva 20-ročného Košičana, ktorý vyvolával verejné pohoršenie vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová, stalo sa tak vo štvrtok (4. 4.) dopoludnia v blízkosti detského ihriska v mestskej časti Košice – Západ. Mladík bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na jeho väzobné stíhanie.

Ako spresnila hovorkyňa, policajné hliadky prišli na miesto po tom, ako svedkyňa oznámila udalosť na linku 158. „Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ Košice po príchode na miesto spozorovala osobu, ktorá zodpovedala popisu. Podozrivého muža policajti zadržali bezprostredne po spáchaní skutku a následne eskortovali na policajné oddelenie k ďalšej realizácii,“ dodala s tým, že obvinený Košičan sa k skutku priznal.

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri roky. Polícia zároveň zisťuje, či sa obdobných skutkov nedopustil aj v prípadoch, ktoré vyšetruje.