Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Košický kraj

Mladík zrazil chodca a ušiel z miesta činu

Ilustračná snímka Foto: TASR - KR PZ

Polícia trestne stíha 26-ročného vodiča, večer pred pohostinstvom v Medzeve zachytil autom 57-ročného Medzevčana. Ten na mieste zomrel.

Medzev 24. septembra (TASR) - Polícia treste stíha 26-ročného vodiča, ktorý v stredu (23.9.) večer pred pohostinstvom v Medzeve zachytil autom 57-ročného Medzevčana. Ten na mieste zomrel. Mladík nezastavil a pokračoval v jazde do obce Poproč, kde ho vypátrali jasovskí policajti.

"Obhliadajúci lekár uviedol, že chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol a nariadil vykonanie zdravotno-bezpečnostnej pitvy. Znalec z odboru dopravy sa na mieste predbežne vyjadril, že podľa poškodenia vozidla a zistených skutočností, chodec ležal na vozovke. Polícia vozidlo zaistila na ďalšie skúmanie," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

U vodiča požitie alkoholu zistené nebolo. Na vozidle vznikla škoda asi 500 eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.