Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Košický kraj

Pri Komárovciach auto narazilo do stromu: Štyria zranení

Ilustračné foto Foto: TASR

Požitie alkoholu u vodiča polícia nezistila.

Komárovce 1. februára (TASR) – Štyria ľudia sa zranili pri dopravnej nehode v katastri obce Komárovce v okrese Košice-okolie, ktorá sa stala v piatok ráno. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová, polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

"Podľa doterajších zistení 38-ročný vodič z okresu Košice-okolie viedol vozidlo značky Renault Twingo v smere od obce Mokrance do obce Buzica, kde pri prejazde pravotočivou zákrutou na mokrej namrznutej vozovke pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam, dostal sa s vozidlom do šmyku a plynulo prešiel cez protismer do priekopy," spresnila s tým, že auto následne narazilo do stromu a prevrátilo sa na strechu.

Pri dopravnej nehode sa traja ľudia zranili ťažko a jedna osoba utrpela ľahké zranenia. Požitie alkoholu u vodiča polícia nezistila. "Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz," dodala Mésarová.

Bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.