Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Košický kraj

Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu plynu v dome v okrese Trebišov

Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu plynu v kotolni rodinného domu v okrese Trebišov, pri ktorom sa ťažko zranil jeho 65-ročný majiteľ, 19. novembra 2018. Foto: TASR - KR PZ Košice

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Trebišove začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

Trebišov 21. novembra (TASR) – Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu plynu v kotolni rodinného domu v okrese Trebišov, pri ktorom sa ťažko zranil jeho 65-ročný majiteľ. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová, k explózii došlo v pondelok (19.11.) popoludní za doposiaľ nezistených okolností.

„Škoda na zariadení doposiaľ vyčíslená nebola. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Trebišove trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Dnes bude na mieste udalosti vykonaná obhliadka za účasti expertov Kriminalistického a expertízneho ústavu PZ Košice,“ uviedla s tým, že bližšie okolnosti udalosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.